GTO’DA YENİ YÖNETİM İŞ BAŞINDA

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

GTO’DA YENİ YÖNETİM İŞ BAŞINDAGaziantep Ticaret Odası Yönetim Kurulu ilk toplantısını gerçekleştirerek kendi aralarında görev dağılımı yaptı.

Gaziantep Ticaret Odası´nın (GTO) 4-10 Mayıs 2013 tarihlerinde yapılan organ seçimlerinin ardından göreve gelen yeni Yönetim Kurulu Üyeleri, 20 Mayıs 2013 Pazartesi günü ilk toplantısını gerçekleştirdi. Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp BARTIK başkanlığında toplanan üyeler, kendi aralarında görev dağılımı yaptı.

Yönetim Kurulu Üyeleri Bilal KARA, Mehmet Rıdvan KÖKSÜZER, Ali Bayram SARICA, Salih ERUSLU, Ömer KADAYIFÇI, Mehmet IŞIK, Ali DEĞER, Uğur ACIOĞLU ve Mustafa BOZGEYİK’in hazır bulunduğu toplantıda, Mehmet Rıdvan KÖKSÜZER ve Bilal KARA Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları, Mehmet IŞIK ise Muhasip Üye olarak belirlendi. Toplantının ardından ortak bir açıklama yapan Meclis Başkanı Ali YENER ve Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp BARTIK, yeni yapılanmanın Gaziantep ve GTO için hayırlı olması dileklerinde bulundular. Yoğun bir çalışma sürecine girdiklerini ve bu süreci birlik ve beraberlik içerisinde yürüteceklerini vurgulayan Bartık ve Yener şu açıklamalarda bulundular: “Dinamik ve heyecanlı bir ekiple, önümüzdeki projeleri gerçekleştirebilmek için en kısa sürede aktif bir şekilde çalışmalarımıza başlayacağız. Amacımız katılımcı bir meclis anlayışı ile hareket ederek projelerimizi bir an önce hayata geçirmek. Üyelerimize ve kentimize hizmet için göreve talip olduk. Kaliteli hizmet için de Meclis başkanlık divanı, yönetim kurulu ve diğer tüm kurullarımız ile örnek bir uyum ve koordinasyon içerisinde çalışmanın öneminin bilincindeyiz. Dolayısıyla, bu bilinçle çalışarak Odamızı bulunduğu noktadan daha ileriye taşıyacağız.”

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
GTO’DA YENİ YÖNETİM İŞ BAŞINDA

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin