GTO, GAZİANTEP MOBİLYA FUARINA HAZIRLANIYOR

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

GTO, GAZİANTEP MOBİLYA FUARINA HAZIRLANIYORGaziantep Ticaret Odası tarafından 19-23 Kasım 2014 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan mobilya fuarı için organizatör fuar şirketi Erexpo fuarcılık ile imzalar atıldı. Hedef sektörün önemli fuarları arasına girmek ve halı ile ev tekstili de ekleyerek üçlü konsept yaratmak.


Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık konu ile ilgili yaptığı açıklamada Mobilya, Dekorasyon, Orman Ürünleri ve Mobilya Aksesuarları Fuarının (MOBEF) Gaziantep’in, hitap ettiği pazarlar, coğrafi konumu ve mobilya sektöründeki potansiyelinin bu fuarın başarısında kilit rol oynayacağını dile getirerek,  mobilya sektöründeki gizli potansiyelini gözler önüne çıkaracağını vurguladı.

Bartık fuar hazırlıkları ile ilgili şu bilgileri verdi : “Oda olarak şehrin ve üyelerimizin hizmetine sunduğumuz projelerden biri olan Gaziantep Sektör Fuarları Projemiz kapsamında düzenleyeceğimiz MOBEF için çalışmalarımıza start verdik. Bu fuarın organizasyonunda birlikte çalışacağımız Erexpo Fuar şirketi ile protokolümüzü imzaladık. Mobilya sektörüne yönelik Gaziantep’teki ilk ihtisas fuarı olan MOBEF’in ulusal ve uluslararası arenadaki tanıtım çalışmaları devam etmekte. 19-23 Kasım 2014 tarihleri arasında Gaziantep Ortadoğu Fuar Merkezi’nde kapılarını açacak olan fuar Türk Mobilya sektörünün önemli fuarlarından biri olacak.”

Hedef üçlü konsept oluşturmak

İleriki yıllarda MOBEF’i sinerji yaratacak sektörleri de içine alan güçlü bir yapıya kavuşturmayı hedeflediklerini belirten Eyüp Bartık, “Türk mobilya sektörünün 2013 ihracat pazarını incelediğimizde başta Irak olmak üzere Ortadoğu ülkelerinin yoğunluğu dikkat çekmekte. Gaziantep, sınıra olan yakınlığı ve komşu ülkelerle olan yakın ilişkileri dolayısıyla cazibe merkezi olma özelliğini her geçen yıl geliştirmekte. Gerek 2 milyona yaklaşan nüfusu, gerek kişi başına düşen geliri, gerekse güçlü sanayisi ile Gaziantep mobilya fuarı, katılımcılarına önemli bir pazar yaratacaktır. İleriki yıllarda mobilya sektörü ile aynı konsepte bulunan halı sektörü birbirine sinerji katacak, söz konusu sektörlere tamamlayıcı nitelikte olan ev tekstili de eklenerek üçlü bir konsept oluşturmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
GTO, GAZİANTEP MOBİLYA FUARINA HAZIRLANIYOR

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin