GTO’nun yeni meclis başkanı Settar Konukoğlu

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

GTO Yönetim Kurulu Başkanı Bartık: “Bugün yapılan seçimle bir kez daha gördük ki birlik ve beraberlikle aşılamayacak hiçbir sorun yoktur”

Gaziantep Ticaret Odasında (GTO) gerçekleştirilen meclis başkanlığı seçiminde sandıktan birlik ve beraberlik çıktı.
GTO meclis toplantı salonunda yapılan seçime, meclis başkanvekili Settar Konukoğlu bu görevinden istifa ederek meclis başkanlığına aday oldu. Aday olması beklenen meclis üyesi İbrahim Aksu ise GTO Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık’ın isteği üzerine adaylıktan çekildiğini açıkladı.

GTO’nun yeni meclis başkanı Settar Konukoğlu olurken, meclis başkanvekilliğine de İbrahim Aksu seçildi. 86 oyun 85’ini alan Konukoğlu’nun yardımcılığı için iki aday yarıştı. Adaylardan Aksu 44, Hüseyin Gezinmez de 40 oy aldı. 2 oyda geçersiz sayıldı.

GTO Başkanı Eyüp Bartık, yaptığı açıklamada, köklü bir geçmişe sahip olan GTO’ya yakışır bir seçim gerçekleştirmenin mutluluğu içerisinde olduklarını söyledi.

Meclis Başkanı Konukoğlu’na yeni görevinde başarılar dileyen Bartık, Oda’nın birlik ve beraberliğinden yana karar alarak adaylıktan çekilen Aksu’yu da bu duruşu karşısında takdir ettiğini belirtti.

Türkiye’nin büyük hedeflerine katkı sunmak amacıyla sürdürdükleri çalışmaların bu seçimden sonra artarak devam edeceğini vurgulayan Bartık, şöyle devam etti:

“Türkiye’nin gelecek hedeflerine daha hızlı ulaşabilmesi için herkesin daha fazla çalışması gerekmektedir. Ülkemizin refahı ve huzuru her şeyin üzerindedir. Birey ve kurumlar, şahsi çıkarlarını bir kenara atarak ülkesi için daha çok çalışmalıdır. Bugün yapılan seçimle bir kez daha gördük ki birlik ve beraberlikle aşılamayacak hiçbir sorun yoktur. Seçim gününe kadar aday olması beklenen İbrahim Aksu, isteğimiz üzerine adaylıktan çekilme karar aldı. Bu karar aynı zamanda Oda’daki birlik ve beraberliğin ne kadar güçlü olduğunun da göstergesidir. Konukoğlu ve Aksu’yu tebrik ediyor, başarılı çalışmalara imza atacaklarına yürekten inanıyorum.”

Bartık, meclis başkanlığı seçimlerine fitne ve fesat sokmak isteyenlerin de hayallerinin suya düştüğünü vurguladı. GTO meclis üyelerinin bütün gayret ve çabalarının daha güçlü Gaziantep ve Türkiye olduğuna dikkati çeken Bartık, bunun aksini düşünenlerin GTO çatısı altında olamayacağını sözlerine ekledi.

Seçim sonunda Meclis Başkanı Konukoğlu, GTO meclis üyelerine teşekkür ederek, “Odamızda bütün arkadaşlarımız bu görevi en iyi şekilde yapabilir, bize bu göreve getiren meclis üyelerimizin güvenlerine layık olmaya çalışacağız. Kazanan GTO olmuştur” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
GTO’nun yeni meclis başkanı Settar Konukoğlu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin