GÜDAT ARABAN’DA DOĞA YÜRÜYÜŞÜNE ÇIKTI

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

GÜDAT ARABAN’DA DOĞA YÜRÜYÜŞÜNE ÇIKTIGaziantep Üniversitesi (GAÜN) Dağcılık Topluluğu (GÜDAT) 2013-2014 öğretim yılının ilk etkinliğini Gaziantep-Araban ilçesinde bulunan Köklüce Kanyonuna, 75 öğrencinin katılımıyla doğa yürüyüşü düzenledi.

Gaziantep’in bilinmemiş doğal güzelliklerini keşfetmek ve tanıtmak için çalışmalarını sürdüren topluluğun Kulüp Başkanı Ömer Özlü, “Gaziantep ve çevresindeki keşfedilmemiş dağlarda tırmanışlar yapmaya başladık. Bunun yanında üniversite hayatına yeni başlamış öğrencilerin doğayla iç içe olmalarını, zamanlarını kafeterya ve sosyal ortamlarda boşa harcamalarını engellemek için durmadan çalışıyoruz” diyerek Türkiye’nin hemen her köşesinde tırmanış yaptıklarını ve doğada sadece ayak izlerini bıraktıklarını belirterek doğaya olan saygılarını gösterdiğini söyledi.

Özlü, “Gaziantep Üniversitesi’ni ve Gaziantep’i en iyi şekilde tanıtmaya devam eden topluluğumuz gerek yurt içi, gerek yurt dışı başarılı tırmanışlar gerçekleştirerek Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin tanıtımına büyük destek sağladı” şeklinde konuştu.

‘Hayatı Uçlarda Yaşa’ sloganıyla başladıkları yeni dönemde teorik ve pratik eğitimler vermeye devam eden GÜDAT, yerli ve yabancı öğrencilerin de katılımıyla gerçekleştirdikleri doğa yürüyüşünde hiçbir sıkıntı yaşamadan doğayla iç içe bir gün geçiren öğrenciler şehir hayatının sıkıntılarından biraz olsun kurtulduklarını belirtti.

GÜDAT ARABAN’DA DOĞA YÜRÜYÜŞÜNE ÇIKTI
0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
GÜDAT ARABAN’DA DOĞA YÜRÜYÜŞÜNE ÇIKTI

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin