Güney İlleri Gazeteciler Cemiyet Başkanlığına Ali ATALAR Seçildi

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Güney İlleri Gazeteciler Cemiyet Başkanlığına Ali ATALAR SeçildiGaziantep’te 1989 yılında kurulan ve bölgesel olarak faaliyet gösteren Güney İlleri Gazeteciler Cemiyetinin olağan genel kurulu yapıldı. Genel kurulda mevcut başkan Ali Atalar yeniden yönetim kurulu başkanlığına seçildi.

Merkezi Gaziantep’te bulunan Güney İlleri Gazeteciler Cemiyetinin olağan genel kurumlu yapıldı. Genel kurul sonucunda başkanlığa Ali Atalar, başkan yardımcılığına Kemal Polat, sayman üyeliğe Hüseyin Toprak, sekreterliğe Feramuz Seviniş üyeliklere Hülya Doğan ve Zeki Külekçi seçildiler. Denetim kuruluna asil üyeliklerine M. Zeki Yiğitbaşı, Abdulkadir Toprak ve Karaca Bozgeyik getirildi. Genel kurul toplantısından sonra bir açıklama yapan Güney İlleri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Atalar, tüm basın çalışanlarının sorunlarıyla yakından ilgileneceklerini ve çözüm noktasında çalışmalar yapacaklarını belirtti. Atalar “ Çeyrek asırlık bir geçmişe sahip olan Güney İlleri Gazeteciler Cemiyetimiz kurulduğu günden beri basın meslek ilkelerine bağlı, basın emekçilerinden yana tavırla her zaman kamuoyunda takdir görmüş bir kurumdur. Yaptığı çalışmalarla ve projeleriyle hem yurt içinde hem de yurt dışında Gaziantep’i en iyi şekilde temsil etmiştir. Basın özgürlüğü konusunda her zaman dik duruşunu sergileyen cemiyetimiz basın çalışanlarının sorunlarının çözümünde de önemli çalışmalar yapmaktadır. Yeni dönemde bir çok yeni projemizle hizmet vermeye devam edeceğiz” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Güney İlleri Gazeteciler Cemiyet Başkanlığına Ali ATALAR Seçildi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin