GÜNEY KORE HEYETİ GTO’YU ZİYARET ETTİ

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

GÜNEY KORE HEYETİ GTO’YU ZİYARET ETTİGüney Kore’nin Seong Nam şehrinin yerel yönetici ve işadamlarından oluşan 23 kişilik heyet, Gaziantep Ticaret Odası’nı (GTO) ziyaret etti.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin davetlisi olarak Gaziantep’e gelen Güney Koreli yönetici ve işadamları, GTO’yu ziyaretleri sırasında Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Tayfun Aygın ile bir araya geldi. Heyete ziyaretleri sırasında Gaziantep’in sosyal, kültürel ve ekonomik yapısı hakkında bilgiler verilirken, GTO Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Aygın, Türkiye ile Güney Kore arasında tarihten gelen dostluk bağları bulunduğunu söyledi. Aygın, “Sizleri Gaziantep’te görmekten ve Odamızda ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Büyük bir vefa göstererek, ülkeniz için savaşıp, bu uğurda canlarını veren ya da gazi olan insanları unutmayarak onları hatırlamanız büyük bir kadirşinaslık örneğidir. Türkiye’deki Kore Gazileri Derneği’nin genel merkezinin bulunduğu Gaziantep’te Koreli dostlarımızı ağırlamak ve onlarla birlikte olmak bizleri mutlu etti” dedi.

Heyet adına söz alan Seong Nam Belediye Başkan Yardımcısı Ji, Kwangeun ise konuşmasında Gaziantep gezilerinin asıl amacının Güney Kore’de şehit düşen ya da gazi olanları ziyaret edip, şükran duygularını iletmek olduğunu söyledi. Gaziantep’in Ortadoğu’nun birçok alanda gelişmiş ve öne çıkmış şehirlerinden birisi olduğuna dikkat çeken Kwangeun, “Gaziantep Ticaret Odası’nın Gaziantep adına uluslararası konularda misyon üstlenmiş önemli bir kurum, Gaziantep’in de Ortadoğu’da önemli misyonlar üstlenmiş bir şehir olduğunu biliyoruz. Aranızda bulunmaktan gerçekten çok mutluyuz. Türk halkına şükran duygularımız her platformda dile getiriyoruz. Sizlerle her alanda işbirliği yapmak isteriz. Özellikle Türk ve Güney Koreli işadamlarımız arasında sağlanacak işbirlikleri sadece şehirlerimiz için değil, ülkelerimizin gelişimine de ortam sağlayacaktır” diye konuştu.

GÜNEY KORE HEYETİ GTO’YU ZİYARET ETTİ

Konuşmaların ardından Güney Kore Heyeti’nde yer alan işadamları ile Gaziantepli işadamları arasında ikili görüşmeler organize ediilirken, GTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Tayfun Aygın, günün anısına Heyet Başkanı Ji, Kwangeun’e hediye ve plaket verdi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
GÜNEY KORE HEYETİ GTO’YU ZİYARET ETTİ

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin