Güney Koreliler tatil planlarına Gaziantep’i de ekledi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, iç ve dış turizmin canlanmasına yönelik girişimleri meyvesini vermeye başladı. Güney Koreli turistlere, tarihi, kültürel ve turistik mekanlarını açan Gazi şehirde turizm sektörü iyiden iyiye canlandı.

Güney Kore’nin Ankara Büyükelçisi Yunsoo Cho, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’i makamında ziyareti sırasında, Güney Koreli vatandaşları Gaziantep’e davet eden Şahin’in daveti karşılıksız kalmadı.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Türk Hava Yolları (THY) ve Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) öncülüğünde, 14 kişiden oluşan Güney Koreli sosyal medya fenomeni Gaziantep’e geldi. Güney Koreli turistler, eylül ayına kadar her hafta Gaziantep’e otobüs turu rezerve etti. Kurban Bayramı’nın birinci günü Gaziantep’e çıkarma yapan Güney Koreli turistlere, Gaziantep’in turizm çeşitlerine açık, inanç, kültür, kongre, sağlık, spor ve fuar turizminin merkezi olmaya aday bir şehir olduğu anlatıldı. Gaziantep’in tarihi ve turistik yerlerini ziyaret eden Güney Koreliler, dünyaca ünlü Antep mutfağının eşsiz lezzetini tattı, Gaziantep’e hayran kaldı.

Kentin altyapı ve üstyapı özelliklerini açığa çıkaran çalışmalara önem veren başta Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’e ve ekibine teşekkür eden Güney Koreliler, Gaziantep’in eşsiz kültürünü yansıtan mekanları bol bol fotoğrafladı.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Güney Koreliler tatil planlarına Gaziantep’i de ekledi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin