GÜRSEL TEKİN VALİ’YE BAKIN NE DEDİ!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

GÜRSEL TEKİN VALİ’YE BAKIN NE DEDİ!CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin Yatağan’da düzenlenen deve güreşi festivalinde yaptığı konuşmada Davutoğlu’nu eleştirmesi üzerine kendisini uyaran Muğla  Valisi Çiçek’e ‘Cumhuriyet’in valisi ol’ dedi.

Yatağan’da düzenlenen deve güreşi festivaline CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin’in sözleri damga vurdu.

Yatağan Belediye Başkanı Haşmet Işık, festivalin gelirinin Yatağanspor2a harcandığını belirttiği konuşmasında, “Amacımız deve güreşleriyle insanları bir araya getirmek birliği, beraberliği, kardeşliği ve dostluğu sağlamak. Bu bir Yörük geleneğini, bu geleneği yaşatmak. Bu yıl festival ücretsiz. Katkı sunan değerli iş adamlarımıza teşekkür ederim. Burada 20 binin üzerinde seyirci var. İnşallah coşkulu bir festival olur” dedi.

Işık’ın ardından konuşmasını yapmak üzere kürsüye gelen CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin ise konuşmasında Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Muğla ve Aydın  ziyaretlerinde yaptığı konuşmayı hatırlatarak, “Aydın ve Muğlalılar demokrasiye ihtilaller yaparak sahip çıktılar. Sayın Başbakanın bunu bilmesi lazım. Sayın Başbakan gerekirse ana muhalefetten de hesap sorarız demiş. Bu ne sizin haddinizedir ne de sizin anlayışınızın haddidir. Hiç kimse CHP’den hesap soracak iradeye sahip değildir” dedi ve Muğlalıları “Demokrasiye sahip çıkmalarını istedi.

GÜRSEL TEKİN VALİ’YE BAKIN NE DEDİ!

Tekin’in hemen ardından söz alan Muğla Valisi Amir Çiçek ise Tekin’in deve güreşi festivalinde siyasi konuşma yapmasına tepki göstererek, şunları söyledi:

“Şenliklerin siyasi alana taşınması hoş değil. Burası her tür düşüncenin her yerden gelen vatandaşlarımızın bulunduğu bir yer. Bu nedenle biz de burada diyoruz ki Türkiye’nin Muğla’sı her yerde birdir. Böyle şenliklerimizin siyasi bir alana taşınması hiç bir zaman yerinde değildir diyorum.”

Muğla Valisinin yaptığı konuşmaya sinirlenen Tekin, Vali Amir Çiçek’e seslenerek, “Siz AKP İl Başkanı mısınız? Davutoğlu’nu nerede eleştireceğimizi size mi soracağız? Haddinizi bilin! Cumhuriyetin valisi gibi davranın” diyerek festival alanını terk etti. Tekin’in sözleriyle bir anda ortamın gerilmesine rağmen Vali Çiçek Tekin’in bu sözleri üzerine hiçbir yorum yapmadı.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
GÜRSEL TEKİN VALİ’YE BAKIN NE DEDİ!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin