GÜZELBEY’İN İLK KONUĞU ŞEHİT AİLELERİ VE ENGELLİLER

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

GÜZELBEY’İN İLK KONUĞU ŞEHİT AİLELERİ VE ENGELLİLERBüyükşehir Belediye Başkanı Dr. Asım Güzelbey Ramazan’ın ilk gününde Büyükşehir Belediyesi yemekhanesinde bir araya geldiği şehit aileleri, engelliler ve muhtarlarla birlikte orucunu açtı.

Büyükşehir Belediyesinde düzenlenen yemeğe, Gaziantep Valisi Erdal Ata, Garnizon Komutanı Tuğ. Gen. Kahraman Güneş, Gaziantep Ak Parti Milletvekilleri Mehmet Sarı, Ali Şahin, Derya Bakbak,  Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Peker, Emniyet Müdürü Süleyman Oğuz, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şehit Aileleri, Engelliler ve Muhtarlar Derneği yöneticileri ile çok sayıda basın mensubu katıldı.

Yemek öncesi bir araya gelen vatandaşlar Ramazan’ın ilk gününün çok zor geçtiğini ve çok sıcak olduğunu belirterek birbirleri ile sohbet etme fırsatı yakaladılar. Ezanın okunması ile oruçlarını açan vatandaşlara geldikleri için teşekkür konuşması yapan Belediye Başkanı Dr. Asım Güzelbey, ‘11 ayın sultanı olan ve Müslüman âlemi tarafından büyük özlemle beklenen Ramazan, tüm bereketi ile yüreklere mutluluk ve manevi coşkular getirmektedir. İnsanların hem ibadetlerini daha yoğun olarak yerine getirdikleri hem de aç ve yoksulların halini daha iyi anlayarak daha çok yardım eli uzattıkları bu ayda paylaşma ve dayanışmaya vesile olan müstesna bir zamandır” diyerek vatandaşlara hayırlı Ramazanlar diledi. Her yıl düzenlenen yemeğe katılımın her geçen yıl arttığını belirten Güzelbey, Büyükşehir Belediyesi’nin Ramazan Ayı için gerekli hazırların tamamlandığını, vatandaşların rahat ve huzuru için tüm çalışmaları bitirdiklerini de ifade ederek rahat bir Ramazan ayı geçireceklerini belirtti.

Ramazan Bayramının ilk gününde bir araya gelen şehit aileleri, engelliler ve muhtarlarla yemek öncesi tokalaşarak hal hatır soran protokol daha sonra masalarına geçerek oturdular.

Bazı şehit aileleri, gönül arzu ederdi ki, gün içinde birbirlerini sık sık görme şansı bulan protokol üyeleri masalara dağılarak vatandaşla iç içe otursaydı. En azından sohbet etme fırsatı bulurduk diyerek düşüncelerini dile getirdiler.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
GÜZELBEY’İN İLK KONUĞU ŞEHİT AİLELERİ VE ENGELLİLER

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin