HABUR REZALETİ OLAYLARIN BAŞLANGICIDIR

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

HABUR REZALETİ OLAYLARIN BAŞLANGICIDIRGaziantep Ülkü ocakları Başkanı Murat Güzel yaptığı yazılı açıklamada terörü kınayarak olayı Habur Rezaleti ilişkilendirdi.

20 AĞUSTOS 2012 TARİHİNDE GAZİANTEP ŞEHRİMİZDE HAİNCE YAPILAN TERÖR SALDIRISI İLE İLGİLİ ÜLKÜ OCAKLARI İL BAŞKANI MURAT GÜZEL’İN BASIN AÇIKLAMASI.

Bizi her gün üzen, ağlatan ve öfkelendiren terör halen devam etmektedir. Artık buna dur demenin zamanı çoktan geçti. Maalesef terör örgütü faaliyetlerini tüm dünyada azaltırken Türkiye’de en zirveye çıktığı acı günleri yasıyoruz. Bugün Gazi şehrimizde

meydana gelen kahpece saldırı sonucunda ilk belirlemelere göre 8 vatandaşımız hayatını kaybetmiş 70’e yakın vatandaşımız ise yaralanmıştır. Terörü sıfır noktasından alıp HABUR REZALETİ ile başlayan süreçle birlikte bugün doruk noktasına çıkaranları, hain terör örgütü ve elebaşını savunan, ona özgürlük isteyen ve af dilemeyi bu milletin yüce meclisinde kendine görev bilen soysuzları da, onlara bu fırsatı verenleri de şiddetle kınıyorum. Bunu durdurmak ve yok etmek devletimizin birinci ve en asıl görevi olmalıdır. Bölücü terör örgütünün ekonomik, siyasi destekçilerini ve yandaşlarını kınıyorum. Bu konuda Ülkü Ocakları Gaziantep İl Başkanı olarak AKP hükümetinin bir an evvel gayri milli politikalarından vazgeçip ülkeyi sonu karanlık dönemlere götürmektense askerine ve polisine moral verecek, halkının can güvenliğini sağlayacak milli politikalar üretmesi gerekmektedir. Bu acımasız saldırılar Aziz Türk Milletinin birlikte, kardeşçe beraber yaşama azmi ve kararlılığını artırması temennisi ile terörü, terör örgütünü ve destekçilerini bir kez daha lanetliyorum.”

MURAT GÜZEL
ÜLKÜ OCAKLARI
GAZİANTEP İL BAŞKANI

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
HABUR REZALETİ OLAYLARIN BAŞLANGICIDIR

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin