HACER KLİBİYLE GAZİANTEP’İ TANITIYOR

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

HACER KLİBİYLE GAZİANTEP'İ TANITIYORAnadolu Pop müzik türünün yeni temsilcisi Hacer Özil Ahta Vefa adlı albümünün ikinci klipinin de Gaziantep’te çekerek yeni bir ilke imza attı.  Kliplerinde tarihi dokuları ön plana çıkaran Anadolu Pop müziğinin yeni temsilcisi Hacer Özil “Müzik sadece eğlence amaçlı değil, sosyal, kültürel ve sanatsal öğelerinde tanıtımında olduğu gibi gelenek ve göreneklerin gelecek nesillere aktarılmasında da önemli bir unsurdur” dedi.

Anadolu Pop türünün yeni temsilcisi Hacer Özil, Eylül ayındaTMC etiketiyle piyasaya çıkan ikinci albümü “Ahde Vefa”yı kliplendirmeye devam ediyor. Albümün ikinci klibi, Göksel Kamçı’nın Anadolu pop türündeki düzenlemesiyle yenilenen “Gaziantep Yolunda” (Bahçalarda Mor Meni) adlı anonim türküye çekildi. Gaziantep Bey Mahallesi’nin masalsı atmosferi, Şirehan’ın tarihi dokusu ve Zeugma Müzesi’nde gerçekleşen çekimler iki günde tamamlandı. Eğitimini aldığı halk müziğiyle,  efsane olmuş hikâyeleri yeni nesile aktarma isteğinde olan Hacer Özil, Yusuf Koyuncu’nun yönetmenliğinde çekilen klipte, Ezo Gelin’in akrabası olan HalafIşbilir’den dinlenen gerçek Ezo Gelin hikayesi anlatılıyor.

Hacer,  Anadolu Pop türünün yeni temsilcisi

Anadolu Pop türünün yeni temsilcisi Hacer Özil’in “Gaziantep Yolunda” klibi,müzik kanalları ve dijital platformlarda izleme rekorları kırarken ünlü sanatçının önümüzdeki günlerde iki parçasına daha klip çekeceği öğrenildi. Kliplerinde Anadolu öğelerini ön planda tuttuğunu ve müziğin sadece eğlence amaçlı değil aynı zamanda sosyal ve kültürel bir unsur olarak değerlendirdiğini ifade eden Hacer “Önümüzdeki günlerde albümümde yer alan iki parça için klip çekimlerine başlayacağım. Elbette müzik benim için sadece eğlence amaçlı değil, aynı zamanda sosyal, kültürel ve tarihi olayların gelenekten geleceğe taşınmasında önemli bir unsurdur. Her iki klipimizde de Anadolu kültürünün zengin öğelerini görsel şov olarak müzik severlerin beğenisine sunduk.” dedi. Anadolu Pop müzik türünün genç temsilcisi Hacer Özil’e Türkiye’nin dört bir yanından tebrik mesajları gelmeye devam ederken klipte görsel şova dönüşen ve Anadolu kültürünün en önemli öğeleri olan yapılara ilginin arttığı da ifade ediliyor.

HACER KLİBİYLE GAZİANTEP'İ TANITIYOR
0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
HACER KLİBİYLE GAZİANTEP’İ TANITIYOR

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin