Hacı Boydak’a tahliye

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kayseri’de, ’Paralel Devlet Yapılanması’ iddiasıyla yürütülen operasyonda, örgüte mali finans sağladığı iddiasıyla tutuklanan Boydak Holding’in eski yönetim kurulu başkanı Hacı Boydak 2. Sulh Ceza Mahkemesinin kararıyla tahliye edildi.

Kayseri Nöbetçi 2. Sulh Ceza Mahkemesi’nin  verdiği kararla Hacı Boydak, adli kontrol ve yurtdışına çıkış yasağı konularak serbest bırakıldı. Memduh Boydak’ın ise tutukluluğu devam ediyor.

Hacı Boydak’ın tahliye kararına  Başsavcılığı itirazda bulundu.

Boydak ailesi tahliye kararının ardından yaptığı yazılı açıklama;

“Türk adaletine ve devletine olan güvenimiz tamdır”

“Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığınca yapılan soruşturma kapsamında 05 Mart 2016 tarihinde tutuklanan Sn. Hacı Boydak yapılmış olan tahliye talebine istinaden bugün ilgili yargı merciince tutuksuz yargılanmak üzere adli kontrol yükümlülükleriyle tahliye edilmiştir.

Her daim ifade ettiğimiz üzere Türk adaletine ve devletimize olan güvenimiz ve bağlılığımız tamdır. Temennimiz diğer aile bireyimiz Sn. Memduh Boydak’ın da en kısa sürede aramıza dönmesidir. Boydak Ailesi olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da devletimize ve milletimize bağlılıkla çalışmaya ve güzel ülkemiz için değerler üretmeye devam edeceğiz.” Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Mustafa Boydak

Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Hacı Boydak’a tahliye

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin