“Hak mağduriyetlerini çözüme kavuşturmalıyız”

featured
"Hak mağduriyetlerini çözüme kavuşturmalıyız"
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

“Hak mağduriyetlerini çözüme kavuşturmalıyız”

AK Parti Gaziantep İl Başkanlığı İnsan Hakları Kurulu, yereldeki hak mağduriyetlerini çözüme kavuşturmak için istişarelerde bulunduklarını söyledi.

Ak Parti Gaziantep  İnsan Hakları Birim Başkanı Av. Abdullah İnal, Başkan Yardımcısı Kadir Açıkgöz, ve Kadın Kolları Ayten Birim, katılım sağladığı ziyarette, AK Parti Gaziantep Teşkilatı tarafından insan hakları konusunda önemli çalışmaların gerçekleştirildiğini bildirdi.

Ziyarette konuşan Av. Abdullah İnal,  yaptığı açıklamasında; “Türkiye’nin insan hakkı konusunda yaptıklarının vatandaşlara anlatılması gerektiğini belirterek, parti teşkilatlarında tüm illeri kapsayacak şekilde eğitimler gerçekleştirilmeye devam ediyor. Bizler AK  Parti Teşkilatın neferleri olarak bu noktada büyük destek sağlıyor ve konunun önemini gerçekten vatandaşlarımıza da anlatmaya çalışıyoruz.

Bilindiği gibi bu konuda AK Parti Genel Merkezimiz tarafından da büyük adımlar atılmıştır. Hedefimiz, Ulusal İnsan Hakları Politikamızı oluşturmak. 2023 vizyonu hedefimize adım adım ilerlemek için bir yol haritası çıkarmaktır” dedi. Gaziantep Sağlık   

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
“Hak mağduriyetlerini çözüme kavuşturmalıyız”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin