Hakemler Abdulkadir Güven’le devam kararı aldı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hakemler Abdulkadir Güven’le devam kararı aldıTürkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Gaziantep Şubesi’nin Olağan Kongresi’nde Abdulkadir Güven yeniden başkan seçildi.

Dernek binasında yapılan kongreye çok sayıda hakem üyeler katılırken seçime tek liste olarak giren Abdulkadir Güven, yeniden güven tazeledi.

Gaziantep hakemliğinin ülke genelinde saygın bir yere gelmesi için ellerinden gelen bütün gayretleri sarf edeceklerini belirten TFFHGD Gaziantep Şubesi Başkanı Abdulkadir Güven, “Bizim kavgalarla, gürültülerle, dedikodularla ve boş işlerle kaybedecek zamanımızın olmaması gerekiyor. Bu tür boş işlere kulaklarımızı tıkayıp kendimizi aşmanın ve daime ileriyi başarıyla hedeflemenin çalışmaları içerisinde olmalıyız. Bundan sonra ben zihniyeti yerine biz zihniyetiyle daha güzel işlere imza atmak için birlik ve beraberlik içerisinde yola çıktık. Gaziantep hakemliği bütün arkadaşlarımızın desteği ile ileriye gidecektir” diye konuştu.

Kongrenin ardından yönetim kurulu üyeliklerine Hacı Budak, Şenol İmançer, Halil Bahar ve Cengiz Oktay bekarlar, Denetleme kurulu üyeliklerine Tevfik Okuducu, Mehmet Bayraklılar ve İsmail Şan, Genel merkez delegeliklerine ise Yusuf Emre ile Hacı Budak seçildiler.

Hakemler Abdulkadir Güven’le devam kararı aldı
0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Hakemler Abdulkadir Güven’le devam kararı aldı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin