Halı İhracatçıları Başkanlığına Ahmet Kaplan seçildi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçıları Birliği Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısında  Yönetim Kurulu Başkanlığına Ahmet Kaplan seçildi. Mavi liste ile seçime katılan Ahmet Kaplan 174 oy alırken,  İlyas Öztürkmen’in beyaz listesi ise 114 oy aldı..
Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçıları Birliği Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri (GAİB) Konferans Salonunda gerçekleştirildi. İlyas Öztürkmen ve Ahmet Kaplan’ın başkan adaylığını açıkladığı seçimlere iki liste halinde gidildi. GAİB İdari binasında yapılan seçimlere Türkiye Halı Sektör Kurulu Başkanı Salahattin Kaplan’ın yanı sıra çok sayıda sanayici ve iş adamı da katıldı.

Divan Başkanlığını Mehmet Törer Divan üyeliklerini ise Halil Uygun ve Kenan Durur’un yaptığı olağan genel kurul toplantısı saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Yönetim kurulu raporunun okunması, bilânço gelir-gider hesaplarının görüşülmesi, denetim kurulu raporunun okunmasının ardından seçimlere geçildi.  Yapılan seçimlerde birliğe kayıtlı 290 üye oy kullanırken bu oyların 174’ünü Ahmet Kaplan alarak başkanlığa seçildi.

Birlik ve Beraberliğimiz asla bozulmayacak.

Seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından teşekkür konuşması yapan İlyas Öztürkmen kendisine oy veren veya vermeyenlere teşekkür ederek birlik ve beraberlik içerisinde sektörün gelişmesi için yolumuza devam edeceğiz dedi. Ahmet Kaplan’ı kutlayan Öztürkmen “Bundan sonra Ahmet Kaplan benim de başkanımdır” dedi. İlyas Öztürkmen’e teşekkür eden GAHİB’in yeni başkanı Ahmet Kaplan’da birlik ve beraberlik mesajları vererek bütün üyelere teşekkür etti. 

Halı İhracatçıları Başkanlığına Ahmet Kaplan seçildi

Seçimin son derece demokratik bir ortamda birlik ve beraberlik içerisinde geçtiğini ifade eden Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçıları Birliği yeni Başkanı Ahmet Kaplan “Bir seçim dönemini daha geride bırakmış bulunmaktayız. Öncelikle, dostluk, centilmenlik ve demokratik bir ortamında gerçekleşen seçimlerde oy kullanarak sektörümüzün ve Birliğimizin geleceğine sahip çıkan tüm halı ihracatçılarına, Gaziantep ve ülke ekonomisinin gururu olan halıcılara hizmet için yarıştığımız değerli arkadaşım, Birliğimizin uzun yıllar yönetiminde görev yapan İlyas Öztürkmen Bey’e, Halı İhracatçıları Birliğinin geçmiş dönemlerde Başkanlığını yapan Selahattin Kaplan Bey ve yönetim kurulu üyelerine, Seçim sürecini başarı ile yöneten Birliğimiz yönetici ve çalışanlarına, Birliğimizin kuruluşundan bugüne kadarki süreçte emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Seçim artık geride kalmıştır. Artık hizmet zamanıdır. Seçimlerde kaybeden kazanan yoktur. Kazanan Gaziantep’tir, kazanan halı sektörüdür. Biz hepimiz bir aileyiz. Ekip arkadaşlarımla birlikte Gaziantep olarak halı sektöründe elde ettiğimiz başarıyı kalıcı kılmak, hatta daha da ileriye götürmek için çalışacağız. Seçim öncesi üyelerimize verdiğimiz sözleri yerine getirmek için zaman kaybetmeden çalışmalarımıza başlayacağız. Bu vaatlerimizi gerçekleştirmek için tüm üyelerimizden destek bekliyoruz. Çünkü biz birlikte güçlüyüz. Bizim için her üyemizin görüşü önemlidir. Önümüzdeki dönemde tüm üyelerimizle istişare içerisinde olarak, sektörümüzün sorunlarını çözmek için gayret göstereceğiz. Son olarak böylesine önemli bir görevi bana ve arkadaşlarıma layık gördüğünüz için bir kez daha teşekkür eder, seçimlerin şehrimize ve ülkemize hayırlar getirmesini dilerim. Yüce Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın” dedi.

GAHİB Yönetim ve Denetim kurulu üyeleri

Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı, yönetim ve denetim kurulu asil ve yedek üyeleri ile birliği TİM genel kurulunda temsil edecek asil ve yedek delegelerin belirlendiği seçimlerde 292 kayıtlı üye oy kullandı. Oy kullanma işlemleri sonrası yapılan sonucunda 2 oy geçersiz sayılırken 174  üyenin oyunu alan Ahmet Kaplan başkalığa seçildi.  Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçıları Birliği 2017 Yılı Olağan Genel Kurulunda mavi listeyle seçime giren  Ahmet Kaplan’ın listesinde yönetim kurulu asil üyliğinde Dost Kardeşler Tekstil San. ve Tic. A.Ş, Global Halı San. ve Tic. LTD.ŞTİ, Ravanda Halı Tekstil San. ve Tic. LTD.ŞTİ, Üstün Tekstil Sanayi ve Tic. A.Ş, Mutaş Halı Anonim Şirketi, Safyün Halı Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş, Efor Halı PAZ. San. İÇ ve DIŞ Tic. LTD. ŞTİ, Liza İÇ ve DIŞ.  Tic. LTD. ŞTİ, ve Özkaplan İpek Halı San. ve Tic. A.Ş, yer alırken yönetim kurulu yedek üyeliğinde Emek Tekstil San. ve Tic. LTD. ŞTİ, Kardelen Halı San. Tic. LTD. ŞTİ, Arm Halı İÇ ve DIŞ Ticaret Limited Şirketi, Bodur Halı Tekstil San. Tic. LTD. ŞTİ, Villa Tekstil Pazarlama San. ve Tic. LTD. ŞTİ, Natıonal Halı San. ve Tic. LTD. ŞTİ, Sebil-ser Tekstil Nak. San. ve Tic. LTD. ŞTİ, Tozo Tufting Tekstil San. Tic. A.Ş, Öz Ulutaş Halı İML. San. ve Tic. LTD. ŞTİ ve Sebat Halı San. ve Tic. LTD. ŞTİ, yer aldı. Denetim Kurulu asil üyeliği için de Öznur Tekstil Halı San. Tic. LTD. ŞTİ, ve Samira İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret LTD. ŞTİ firmalar yer aldı. Denetim Kurulu Yedek üyeliği için ise Politeks Elyaf San. ve Tic. LTD. ŞTİ, Karam Halı Tekstil PVC İMAL. ve İTH. İHR. San. ve Tic. LTD. ŞTİ ve Yalçın Kardeşler Halı Tekstil San. ve Tic. LTD. ŞTİ yer aldı. Kaplan’ın listesinde Tim delegesi asil üyeliği için  Yüksel Halı ve Tekstil San. ve Tic. LTD. ŞTİ, Deha Tekstil San. ve Tic. LTD. ŞTİ, Hakpa Tekstil Paz. San. Tic. LTD. ŞTİ, Şahan Kardeşler Tekstil Halı San. ve Tic. LTD. ŞTİ, Çobanser  Tekstil ve  ULUS. TAŞM. San. ve Tic. LTD. ŞTİ yer alırken yedek üyelik için ise ERDEM Ünverdi –Erco Carpe, Balta Halı Tekstil San. ve Tic. LTD. ŞTİ, Asalet Halı San. ve Tic. LTD. ŞTİ, Everest Halı Pazarlama İÇ ve DIŞ Tic. LTD. ŞTİ ve Art Manıa Halıcılık Tekstil ve San. Tic. LTD. ŞTİ. yer aldı.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Halı İhracatçıları Başkanlığına Ahmet Kaplan seçildi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin