HALKIMIZA MODERN VE ÇAĞDAŞ BİR İLÇE İNŞAA EDİYORUZ

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

HALKIMIZA MODERN VE ÇAĞDAŞ BİR İLÇE İNŞAA EDİYORUZOğuzeli Belediye Başkanı Bekir Öztekin, göreve geldikten sonra ilçe genelinde önemli projelere imza attıklarını, alt yapısı ve üst yapısı ile birçok bölgede sıkıntı çeken ilçeye yeni bir vizyon kazandırmaya çalıştıklarını belirtti. Oğuzeli’ni yeniden inşa ettiklerini de dile getiren Öztekin; “Halkımıza en modern ve çağdaş bir ilçede yaşamaları en doğal haklarıdır bu doğrultuda çalışmalarımızı yürütüyoruz” dedi.

Görev süresi içerisinde birçok çalışmaları başararak gerek taraflı tarafsız her kesimin teşekkürünü alan Oğuzeli Belediye Başkanı Bekir Öztekin İlçe genelinde yapılan çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu. Oğuzeli ilçesinde özellikle sokak ve caddelerin yapımı için büyük gayret sarf ettiklerini dile getiren Öztekin, bunun yanı sıra yıpranan belediye hizmet binası için kolları sıvayarak, yenisini inşa ettiklerini çok kısa sürede yeni belediye binasında vatandaşlara hizmet vereceklerini belirtti.

Zamanla ilçedeki çarpık yapılaşmayı da ele alacaklarını ifade eden Öztekin; “Toplu konut alanlarını genişletip ilçeyi daha yaşanabilir bir hale getirmek istiyoruz. Oğuzeli’ni Gaziantep’e bağlayan bir takım arsaların imara açılması durumunda, buralara yapılacak yeni konut alanlarının Oğuzeli’ni cazibe merkezi durumuna getirecek. İlçemizdeki bütün cadde ve sokaklarını kilit taşı ile yeniden düzenledik. Birçok bölgede toprak evler vardı o yapıları yıkarak yerine daha derli toplu konutlar yaptık. Yani ilçemizin genel görüntüsünü büyük oranla değiştirdik. İmkânlarımız dahilinde bu çalışmalarımızı ara vermeden devam ettireceğiz dedi.

HALKIMIZA MODERN VE ÇAĞDAŞ BİR İLÇE İNŞAA EDİYORUZ

Amaçlarının Oğuzeli halkına en iyi şekilde en iyiyi verebilmek ve hizmet etmek olduğunu da sözlerine ekleyen Başkan Öztekin; “Yaptığımız projelerin hepsi güzel projeler. Halkımız her şeyin en iyisine layık bu duygu ve düşüncelerle halkımıza hizmet ediyoruz” şeklinde konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
HALKIMIZA MODERN VE ÇAĞDAŞ BİR İLÇE İNŞAA EDİYORUZ

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin