Haltercilerin yeni salonu hizmete girdi

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Halter branşının altyapısına büyük önem veren ve Türkiye yeni sporcular kazandırmayı hadafleyen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, Şehit Adem Yavuz Ortaokulunun zemin katında düzenlenen halter salonunu törenle hizmete açtı. Halter salonunun açılışına Demir’in yanısıra Şahinbey İlçe Milli Eğitim Müdürü Yasin Tepe, Okul idarecileri ve sporcular katıldı.

Şehit adem Yavuz Ortaokulunda açılan Halter salonun da yeni sporcular yetiştirilmek için start verildi. Olumsuz şartlar içiresinde bu güne kadar bir çok şampiyonluklar elde ettiklerini belirten halter takımının kurucusu Hakan Köroğlu, yeni salonda çalışma ortamının daha hijyenik ve daha iyi olacağını, bu salonda yetişecek sporcularla daha çok şampiyonluklar elde ederek Gaziantep’i en iyi şekilde temsil edeceklerini belirtti.

Bugüne kadar 4 kez Türkiye şampiyonluğu, 12 kez Türkiye ikinciliği, 9 kez Türkiye üçüncülüğü, Avrupa Şampiyonasında dördüncülük elde ettiklerini ve hedeflerinin 2020 olimpiyatları olduğunu vurgulayan Hakan Köroğlu, bünyerinde 40’ın üzerinde sporcu olduğunu vurguladı.

Salonun ismini “15 Temmuz Spor Salonu’ koyduklarını belirten Köroğlu, salonun açılışında emeği geçenlere teşekkür etti.

Salonun açılışını gerçekleştiren Gençlik Hizmetleri ve spor il müdürü Ökkeş Demir, yaptığı açıklamada ise, gençlerin spora kazandırılmasında önemli rol oynayacak halter salonunun yapımında emeği geçenlere teşekkür etti.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Haltercilerin yeni salonu hizmete girdi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin