HAMZAOĞLU’NUN ADAYLIĞI ÇOK KONUŞULACAK

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

HAMZAOĞLU’NUN ADAYLIĞI ÇOK KONUŞULACAKAK Partili Gaziantep İl Genel Meclisi üyesi Mehmet Hamzaoğlu, partisinden istifa ederek MHP İslahiye Belediye Başkan adayı oldu.

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Edip Semih YALÇIN, MHP Gaziantep İl Başkanı Mehmet DOĞAN, MHP Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa ERZİN, diğer İlçe Belediye Başkan Adayları ve İlçe Başkanlarının katılımıyla İslahiye’de düzenlenen coşkulu ve kalabalık bir programla Mehmet Hamzaoğlu’nun MHP İslahiye Belediye Başkan adaylığı açıklandı.

İslahiye ilçesinde 29 Mart 2009 yerel seçimlerinde Ak Parti’den il genel meclis üyeliğine seçilen Hamzaoğlu, partisinden ayrılarak MHP saflarına katıldı. Hamzaoğlu, MHP İslahiye ilçe binasında düzenlediği basın toplantısında, istifa dilekçesini noter aracılığıyla Ak Parti ilçe, il ve genel merkezine gönderdiğini söyledi.

Siyasete MHP’de devam etmek istediğini ifade eden Hamzaoğlu, yerel seçimlerde MHP İslahiye Belediye Başkan aday adayı olduğunu duyurdu. MHP İlçe Başkanı Mesut Fettahlıoğlu da Hamzaoğlu’nu aralarında görmekten memnuniyet duyduğunu belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
HAMZAOĞLU’NUN ADAYLIĞI ÇOK KONUŞULACAK

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin