HASAT DÖNEMİ FUTBOL TURNUVASI BAŞLIYOR!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

HASAT DÖNEMİ FUTBOL TURNUVASI BAŞLIYOR!Gaziantep Ticaret Borsası üyeleri ve sektöre hizmet eden kamu kuruluşları arasındaki diyaloğu geliştirmek ve yeni hasat dönemini bir etkinlik ile kutlamak için futbol müsabakası düzenliyor.

Borsa üyelerince yoğun ilgi gösterilen “Hasat Dönemi 1. Futbol Turnuvası” adı altında gerçekleştirilecek turnuvaya Borsa üyelerinden ve çeşitli kamu kuruluşlarından oluşan 15 takım yer alıyor. Çekilen fikstür kuralarının ardından ilk müsabakalar 25.05.2012 Cuma günü yapılacak olup final maçı 01.06.2012 Cuma günü yapılacak kazanan takıma şampiyonluk kupası ve madalyaları taktim edilecektir.

Konu ile ilgili açıklama yapan Gaziantep Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Çelik sporun birlik ve beraberliğe yaptığı katkıya değinerek şu açıklamada bulundu: “Spor toplumlar için her daim birlik, beraberlik, mutluluğu ve kazanma arzusunu paylaşma ve zaferi alçak gönüllülükle yaşamayı sağlayan aktivitelerdir. Futbol ülkemizde ve şehrimizde en yaygın yapılan spor dalıdır. Bizde üyelerimizin birbiriyle ve bizim gibi kamu kuruluşlarının personelleri ile olan ilişkilerini geliştirmek, üyelerimiz arasındaki rekabeti tatlı bir zemine taşıma amacıyla böyle bir turnuva düzenlemeye karar verdik. Toplam 15 takımın katılacağı turnuvada oyuncular birbirlerinin karşısına çok farklı bir amaçla çıkacaktır. Fairplay’in üstün geleceğinden emin olduğum bu turnuvanın herkesin aklında bir yer edeceğine inanıyor ve bu turnuvanın geleneksel hale getirilmesini gönülden diliyorum.”

HASAT DÖNEMİ FUTBOL TURNUVASI BAŞLIYOR!
0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
HASAT DÖNEMİ FUTBOL TURNUVASI BAŞLIYOR!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin