HATEM ilk mezunlarını verdi

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Özel Hatem Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi  Gaziantep Şubesi  öğrencilerini mezun etmenin heyecanını ve gururunu yaşadı.

4 yıl önce çıkılan bu yolda öğrencileri mezun etmenin mutluluğunu  yaşadıklarını kaydeden Özel Hatem Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi  Okul Müdürü Orkun Özdinç ‘Okulumuz , Gaziantep’de kalifiye hemşire ve Acil tıp Teknisyeni yetiştirmek adına iyi insan iyi gelecek parolası ile yola çıktı. Şehrimize işinde uzman sağlık personeli yetiştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Özel Hatem MTAL Sağlık Bakanlığına bağlı tüm sağlık kuruluşlarında istihdam edilecek kalifiye sağlık personeli ihtiyacı için nitelikli eğitim sunmaktadır. Gelecekte sağlık alanında aranılan ve tercih edilen personellerin arasında  Özel Hatem MTAL öğrencileri de olacaktır. Teori ve uygulama derslerinin birlikte işlendiği eğitim sistemimizde öğrencilerimiz henüz mezun olmadan gerekli deneyimi elde etmiş olurlar. Sağlık dersleri dışında öğrencilerimize vizyon katacak kültürel dersler ve aktivitelerle sosyal hayattaki başarılarını da ön plana çıkartmaya çalışmaktadır’ İfadelerini kullandı.

2016-2017 eğitim öğretim yılında yani önümüzdeki eğitim sezonunda hem sağlık personeli yetiştirmek hem de öğrencilerimizin üniversite kazanmaları için etütlerle destekleyerek bizi tercih edecek öğrenciler için HATEM VAKFI kurulmuş ve bu vakıf istisnasız ve koşulsuz 9. Sınıfa başlayacak tüm öğrencilere % 50 burs imkanı sağlamıştır.

Özel Hatem Hastanesi Genel Müdürü Sermet Kileci ‘Özel Hatem Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi  öğrencilerinin tamamını kendi hastanemizde  birebir staj uygulaması ile son derece başarılı eğitim vererek mezun etmiş bulunuyoruz. Bu bağlamda  Hatem Okulları öğrencilerimizi hastanemizde istihdam konusunda değerlendirip öncelik tanımaktayız. Mezun olmanın haklı gururunu ve heyecanını yaşayan tüm öğrencilerimizi tebrik eder , başarılarının devamını dileriz ‘dedi.

Mezuniyet töreni sonunda hep beraber hatıra fotoğrafı çeken öğrenciler, keplerini fırlattı.

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
HATEM ilk mezunlarını verdi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin