Helvacı, “Paylaşmak acıları hafifletir, sevgileri çoğaltır”

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziantep Dernekler Konfederasyonu Güneydoğu Bölge Başkanı Bilal Helvacı ve yönetimi Şehitkamil Devlet Hastanesi önünde hasta yakınlarına Etli Pilav ve Ayran ikram etti.

Gaziantep Dernekler Konfederasyonu Güneydoğu Bölge Başkanı Bilal Helvacı, Hayır sahibi iş adamlarına teşekkür ederek yapılan ikramların Allah katında kabul olmasını diledi.

Başkan Helvacı yardımlaşmanın önemine dikkat çekerek, “Kur’ân-ı Kerim’de yer alan “teavün” kelimesi, “yardımlaşma” mânâsına gelir. Bizlerde Hak yolunda Rabbimin bize verdiklerine şükrederek mülkün tek sahibi olan Allah yolunda dostlarımızla paylaşıyoruz. Dernek üyelerimiz ve iş adamlarımızın bağışlarıyla sürdürdüğümüz faaliyetlerimiz tüm hızıyla devam ediyor. Yardımlaşma ile dayanışma duygularının yok olması gibi ahlaki dejenerasyonların yok olmasını önlemenin tek yolu paylaşımlarımızı çoğaltmak. Ben başta Konfederasyonumuzun değerli üyelerine, Hayırsever İş Adamlarımıza ve Şehitkamil Devlet Hastanesi Başhekimi Op.Dr Ali Güven Fincan’a teşekkür ederim. Başka etkinliklerde görüşmek dileğiyle sevelim, hoşgörelim paylaşalım diyorum” ifadelerini kullandı.

Helvacı, "Paylaşmak acıları hafifletir, sevgileri çoğaltır"

Gaziantep Dernekler Konfederasyonu Güneydoğu Bölge Başkanı Bilal Helvacı ve Beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri etkinliğin ardından, Şehitkamil Devlet Hastanesi Başhekimi Op.Dr Ali Güven Fincan’ı makamında ziyaret etti. Başhekim Fincan, yapılan etkinlikten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Konfederasyon üyelerine, hayırseverlere teşekkür etti.

Helvacı, "Paylaşmak acıları hafifletir, sevgileri çoğaltır"

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Helvacı, “Paylaşmak acıları hafifletir, sevgileri çoğaltır”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin