Hemşeri Dernekleri Hibe Projeleri hakkında bilgilendirildi

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziantep Kent Konseyi Hemşeri Dernekleri Çalışma Grubu  eşliğinde hemşeri Dernekleri Erikçe Kayak merkezinde hibe projeleri konusunda bilgilendirildiler.

AB Bakan Yardımcısı Ali Şahin’in girişimleriyle  Gaziantep Üniversitesi Genel Sekreter Yardımcısı Burhan Akyılmaz tarafından Avrupa Birliği, İpekyolu Kalkınma Ajansı,Çalışma Bakanlığı,Yurtdışı akraba Toplulukları Başkanlığı,Büyükelçilikler ve Vakıfların açmış oldukları hibe programları konusunda bilgilendirme yapıldı.

Gaziantep Kent Konseyi İdari Amiri Mustafa Şen,Kent Konseyi Koordinatörü Gonca Kılıç’ında iştirak ettiği ı 25 Hemşeri, yöre ve boy derneğinin katılımıyla gerçekleşen toplantıya Malatyalılar Derneği ev sahipliği yaptı.

Gaziantep Üniversitesi Genel Sekreter Yardımcısı Burhan Akyılmaz projelerin mutlaka amaç ve içeriğini belirleyen başvuru kavuzlarına tam şekli ile uyulup yazılması projenin kazanılmasının temel öğesi olduğunu vurgulayarak bir araya gelmiş 50 civarında olan hemşeri Derneğinin bir arada proje hazırlamasının büyük bir avantaj olduğunu kaydetti.

Hemşeri Dernekleri Hibe Projeleri hakkında bilgilendirildi

Akyılmaz bu toplantının düzenlenmesini sağlayan AB bakan Yardımcısı Ali Şahin’e teşekkür ederek Hemşeri Derneklerine proje hazırlanması konusunda da yardımcı olacağını ifade etti.

Diğer yandan Hemşeri Dernekleri temsilcileri ise başta AB Bakan yardımcısı Ali Şahin ve Gaziantep Üniversitesi Genel Sekreter Yardımcısı Burhan Akyılmaz’a bu imkanı sağladıkları için teşekkür ettiler.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Hemşeri Dernekleri Hibe Projeleri hakkında bilgilendirildi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin