Hemşeri Derneklerinden Gaziantepspor’a destek

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziantep Kent Konseyi Hemşeri Dernekleri Çalışma grubu ve Hemşeri dernekleri Platformunda yer alan hemşeri,boy,aşiret,yöre dernekleri Gaziantepspor’a destek vermek amacıyla Gaziantepspor Başkanı Huzeyfe Durmaz’a bir hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdiler.

Hemşeri Dernekleri Gaziantep’in bütün bölgesine yayılmış büyük bir kitleyi oluşturduğunu ifade eden Gaziantepspor Başkanı Huzeyfe Durmaz bu destekten dolayı memnun olduklarını söyledi.Durmaz halk desteği oldukça Gaziantepspor bu zor durumdan kurtulur ve tekrar şampiyon olur,inşallah sizlerle bu performansı eskisinden daha iyi yakalayacağımıza inanıyorum dedi.

Sivaslılar Dernek Başkanı Ali Çoban ise Passolig kartlarının mutlaka hemşeri derneklerinin almasını ve maçlarda desteğini vermesi gerektiğini söyledi.

Burç-Der Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Küçük ise “Burc-Der Yönetimi olarak Gaziantepspor Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Huzeyfe DURMAZ’i makamında hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Gaziantep’in tarihe mal olmuş, tarihi başarılarla dolu ve Türk futboluna nice futbolcu kazandırmış, abide kulübümüzün iflasın eşiğine geldiği bu en zor gününde büyük bir yükün altına giren Huzeyfe Başkana yanında olduğumuzu ve her zaman kendilerini ve takımı destekleyeceğimizi, kendilerine iletme şansı bulduk. Ve aynı zamanda başkanlık konusundaki cesareti nedeniyle kendisine teşekkür ettik. Buradan tüm taraftarlara sesleniyorum. Takımımıza sahip çıkalım ve bu zor günleri atlatmasını sağlayalım. Özellikle sayın Valimiz ve belediye başkanlarımıza takıma destek olmaları konusunda ellerinden geleni yapmalarını istiyoruz. Özellikle herkesi passolig almaya, her futbol devresinde en az bir kere maça gitmeye ve Sanko AVM’den bir adet formaya almaya davet ediyoruz.” Dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Hemşeri Derneklerinden Gaziantepspor’a destek

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin