HERKESİN BAŞKANI OLMAYA DEVAM

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

HERKESİN BAŞKANI OLMAYA DEVAMBüyük Birlik Partisi İslahiye Belediye Başkan Adayı Malike Uludağ; iki dönem önce 18.5 milyon borçla aldıkları belediyenin borcunu ödediklerini, dürüst ve mütevazi bir şekilde çalışarak İslahiye için en iyisini hedeflediklerini belirtti. Uludağ; “bizdensen hizmet var, bizden değilsen hizmet yok” anlayışının siyaseti çirkinleştirdiğini de belirterek, bu zihniyete en güzel cevabı 30 Mart günü vatandaşların sandıkta vereceğini söyledi.

Büyük Birlik Partisi İslahiye Belediye Başkanı ve 30 Mart yerel seçimlerinde de Büyük Birlik Partisinden Belediye Başkan Adayı olan Malike Uludağ; düşünce farklılıklarını içine sindiremeyenlerin demokrasiden bahsedemeyeceğini belirterek, siyasetçilerin kullanmış olduğu nefret dilinin toplumda ayrıştırmalara ve kutuplaşmalara neden olacağını söyledi. Uludağ; “ Seçimler demokrasinin bayramıdır. Düşünce farklılıklarını içine sindiremeyenler demokrasiden bahsedemezler. Siyasetçinin silahı dilidir ve siyasetçilerin kullanmış olduğu nefret dili toplumda ayrıştırmalara ve kutuplaşmalara neden olur.  Eğer bu dil yaralayıcı ve öldürücü bir şekilde kullanılmaya başlanılmış ise çareler tükenmiş demektir. Siyasetçi üslubunu çirkinleştiriyor ve toplumu ayrıştırarak toplumu birbirine düşman ederek girdiği badirelerden çıkmaya çalışıyorsa herkesin dikkat etmesi gerekir. Bu seçimler yerel seçimler olup vatandaşlarımız belediye başkanlarını seçecektir.

Vatandaşlarımız kendilerine en iyi kimin hizmet edeceğine inanıyorlarsa onlara oy vermelidir. Demokratik seçimlerde bir parti devlet kaynaklarını haksız bir şekilde kullanıp sağladığı üstünlük ile halkı sindirmeye ve kamu kaynaklarını rantsal siyasi avantaja dönüştürmeye çalışıyorsa bu milli iradeyi ortadan kaldıracak kadar tehlikelidir. Allahın izniyle halkımız bunlara 30 Mart günü gereken cevabı verecektir. Hiç kimsenin şüphesi olmasın ki bugünlerde gelip geçecektir. Siyaset uğruna söylenen yalan sözler, ulu orta yapılan gıybetler, ahiret inancından uzak suçlamalar ancak sahibini zor durumda bırakacaktır. Bu memlekette demokrasinin üstünlüğünü görmek isteyenler alternatif meselesinin üzerinde durmak zorundadır. Zira hukukun bittiği, yargının iflas ettiği bir dönemde yaşıyoruz. Halkımız bu tehditvari konuşmalara sandıkta en güzel cevabı verecektir. “Bizdensen hizmet var, bizden değilseniz hizmet yok” denecek kadar siyasetin çirkinleştirilmemesi gerekir. İki dönemdir görev yaptığımız İslahiye ilçemizde hizmette kusur olmadan, zor şartlarda çalışmaya gayret ettik. Şu anda bile İslahiye’miz bir şantiye gibi ve çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Her yerde çalışma var, her yerde hizmet var. 18,5 milyon borçla almış olduğumuz ilçemizin borcunu ödedik, her zaman bugüne değil yarını düşünen bir anlayış içerisinde olduk. Birlikten kuvvet doğar prensibiyle tüm kurumlarımızda el birliğiyle çalıştık, hizmet ettik. Alt yapı çalışmalarımız, parklarımız ve bahçelerimiz, gençlere yönelik sosyal faaliyetlerimiz tüm hızıyla devam ediyor. Dürüst, içten ve mütevazi bir şekilde çalışarak ilçemiz için en iyisini yapmayı hedefliyoruz” dedi.


BBP ADAY TANITIM paylaşan: f100003473025117

HERKESİN BAŞKANI OLMAYA DEVAM
0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
HERKESİN BAŞKANI OLMAYA DEVAM

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin