HİDROFISTIK EKİBİNDEN SANKO’YA TEŞEKKÜR

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

HİDROFISTIK EKİBİNDEN SANKO’YA TEŞEKKÜR Gaziantep Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencileri, TÜBİTAK yarışlarına katılmak için tasarladıkları ve hidrojenle çalışan otomobile destek olan SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Konukoğlu’na teşekkür plaketi sundu.

Proje Grubundan İsmail İlimbey, yıllardan beri TÜBİTAK yarışlarına katıldıkları otomobilin hazırlanmasında SANKO Holding’in büyük destek sağladığını belirterek, “Adını Gaziantep ile özdeşleşen antepfıstığından alan Hidrofıstık, yakıt olarak hidrojen gazını kullanan çevre dostu ve teknoloji harikası bir otomobil” dedi.

İlimbey, Türkiye genelinde öğrenci gruplarının hazırladıkları otomobilleri gördükten sonra, yerli otomobil üretimini hayal olarak görmediklerini ve “niçin geç kaldık, niçin hala üretemedik” düşüncesi ile sorgulamaya başladıklarını söyledi.

SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Konukoğlu da hem alternatif enerji kaynakları ile çalışan otomobil üretimine destek, hem de üniversite gençliğinin Ar-Ge faaliyetlerine katkı sağlamak ve heyecanlarına ortak olmak amacıyla projeye yıllardan beri katkı sunduklarına vurgu yaptı.

Öğrencilerin hazırladıkları otomobillerin, verilen emeklerin boşa çıkamayacağını gösterdiğini kaydeden Konukoğlu, öğrencileri başarılarından dolayı kutladı.

Konuşmaların ardından öğrenciler kendilerine sağladıkları destek dolayısıyla SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, SANKO Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Gaziantep Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu’na teşekkür plaketi takdim ettiler.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
HİDROFISTIK EKİBİNDEN SANKO’YA TEŞEKKÜR

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin