Hırsızlık Şüphelisi 20 şahıs tutuklandı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğünce genelinde son zamanlarda meydana gelen Hırsızlık olayları ile ilgili güvenlik kamerası kayıtları ve tanık beyanlarından yola çıkılarak operasyon düzenledi.

Yapılan operasyonlarda; 23 İşyeri, 2 İkamet, 2 Otodan hırsızlık, 2 Açıktan hırsızlık ve 1 adet kurumdan hırsızlık olmak üzere toplamda 30 adet hırsızlık olayı ile ilgili olarak, olaylara karıştıkları tespit edilen 40 şüpheli şahıstan 33’ü  yakalandı.

Haklarında yapılan yasal işlemler sonrası adli makamlara sevk edilen şüpheli şahıslardan 20’si tutuklanarak cezaevine teslim edildi. Olaylarla ilgili ayrıca hırsızlık malı satın aldığı tespit edilen 6 şahsa da ayrıca yasal işlem yapıldı.
Şüpheli şahıslardan elde edilen ve hırsızlık malı olduğu anlaşılan bilgisayarlar, nakit para, tabanca fişekleri, av tüfeği, jeneratör, güç kaynağı ile muhtelif süs eşyaları yapılan yasal işlemler sonrası olayın mağdurlarına teslim edildi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Hırsızlık Şüphelisi 20 şahıs tutuklandı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin