HKÜ’de YGS tatbikatı yapılmaya başladı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

HKÜ’de YGS tatbikatı yapılmaya başladıGaziantep’te üniversiteye hazırlanan öğrenciler için Hasan Kalyoncu Üniversitesinde YGS Tatbikatları prova sınavları yapılmaya başladı. Öğrencilerin girdiği sınavın gerçek hissi uyandırması için tüm ayrıntılar düşünüldü.

Üniversiteye giden yolun açılmasında ilk aşama olması bakımından önem taşıyan 23 Mart’taki Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı (YGS), öncesinde öğrencilerin kaygılarını azaltmak ve motivasyonlarını yükseltmek amacıyla Hasan Kalyoncu Üniversitesinde, Basın, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Müdürlüğü tarafından organize edilmiştir.

23 Mart 2014’de yapılacak YGS sınavı için Şubat ayından başlamak üzere YGS sınav tarihine kadar Hasan Kalyoncu Üniversitesinde YGS Tatbikatları prova sınavları yapılacaktır. Prova sınavlarına katılacak olan kurumlar; Rehber Eğitim Kurumları, Çamlıca Yurdu, Şehitler Yurdu, Gazikent Yurdu, Üniversite VIP, Üniversite Dershanesi, Erdem Koleji, Gaziantep Zafer Dershanesi (Kalyon), Final Dershanesi ve Karataş Zafer Dershanesi.

Her haftasonu, YGS tatbikatları prova sınavları Hasan Kalyoncu Üniversitesi kampüsünde devam edecektir. Yaklaşık olarak 6,000 öğrenci, YGS sınavına kadar bu tatbikatlara katılmış olacaktır.

Hasan Kalyoncu Üniversitesi’nin yaptığı sınavlara 12.sınıf ve mezun öğrenciler katılabilecektir. YGS kurallarının geçerli olduğu sınavda her öğrenciye adlarına düzenlenmiş optik formlarla birlikte içerisinde; kalem, silgi, kalemtraş, şeker ve peçete bulunan sınav dağıtılacaktır.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
HKÜ’de YGS tatbikatı yapılmaya başladı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin