HKÜ VE GAZİANTEP İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ EL ELE!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

HKÜ VE GAZİANTEP İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ EL ELE!Hasan Kalyoncu Üniversitesi ve Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında; “Rehberlik Hizmetleri Eğitimi ve Motivasyon Çalışmaları” konulu bir Protokol imzalandı.

Hasan Kalyoncu Üniversitesi ve Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan; “Rehberlik Hizmetleri Eğitimi ve Motivasyon Çalışmaları” konulu Protokol’ün İmza Töreni, Gaziantep Öğretmenevi bahçesinde gerçekleşti. Törene; MEB Müsteşar Yardımcısı Sayın Yusuf Büyük, Hasan Kalyoncu Üniversitesi Rektörü Sayın Prof.Dr.Tamer Yılmaz, Şahinbey Kaymakamı Sayın Uğur Turan, Şehitkamil Kaymakamı Sayın Mehmet Aydın, Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Celalettin Ekinci, HKÜ Eğitim Fakültesi Dekanı Sayın Prof.Dr.Akif Akkuş, Dekan Yardımcısı Sayın Yrd.Doç.Dr.Gülfem Muşlu Kaygısız, Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Sayın Yrd.Doç.Dr.Hasan Eşici, Gaziantep İlçe Milli Eğitim Müdürleri, Gaziantep RAM Müdürleri ve HKÜ Yöneticileri katıldı.

Toplantıda konuşan MEB Müsteşar Yardımcısı Yusuf Büyük; “Eğitimin hayat boyu süren bir olgu olduğunu, ve yenilenme gereksinimlerinin her dönem zaruret arz ettiğini, bu amaçla Eğitimcilerimizin her daim yeniliklere açık olması gerektiğini söyledi. Sayın Büyük; “HKÜ’nün bu desteği sağlamasının anlamlı olduğunu, ilerleyen dönemlerde de karşılıklı olarak daha güzel çalışmalara imza atılabileceğine yürekten inandığını ifade etti.

HKÜ Rektörü Sayın Prof.Dr.Tamer Yılmaz ise, imza töreninin ardından yaptığı konuşmada; “imzalanan bu Protokol’ün bir başlangıç olduğunu, HKÜ’nün ilerleyen dönemlerde gerek okul yöneticilerine, gerek okul idarecilerine, gerekse bütün öğretmenlere yönelik daha kapsamlı çalışmalar yapmaya hazır olduğunu” belirtti.

HKÜ VE GAZİANTEP İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ EL ELE!

Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Celalettin Ekinci ise, imza töreninin ardından yaptığı konuşmada; “bu çalışmada emeği geçenlere teşekkür ederek, gerek Devlet gerekse Vakıf Üniversiteleriyle yapılan böylesi işbirliklerinin önemli olduğunu ve bu tarz çalışmaların daha yaygın olarak sürdürülmesini arzu ettiklerini” dile getirdi. Taraflarca imzalanan Protokol, RAM Müdürlüklerine teslim edildi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
HKÜ VE GAZİANTEP İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ EL ELE!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin