HKÜ’de “28 Şubat ve Darbelerin Mantığı” anlatıldı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

T.C. Cumhurbaşkanlığı Sosyal Politikalar Kurulu Üyesi Dr. Murat Yılmaz’ın sunumuyla yapılan “28 Şubat ve Darbelerin Mantığı” adlı etkinlik Hasan Kalyoncu Üniversitesinde düzenlendi. Türkiye tarihinde yaşanan darbelerin ele alındığı ve 28 Şubat Postmodern Darbesinin detaylıca anlatıldığı program yoğun ilgiyle gerçekleşti.

Türkiye tarihinde yaşanan darbelerin etkilerinin ele alındığı etkinlik, HKÜ Hukuk Amfi’de düzenlendi. Akademisyenlerin ve öğrencilerin ilgisinin yoğun olduğu programda, T.C Cumhurbaşkanlığı Sosyal Politikalar Kurulu Üyesi Dr. Murat Yılmaz “28 Şubat ve Darbelerin Mantığı” sunumunu katılımcılara anlattı. Askeri darbelerin, ülkeye verdiği olumsuz etkileri üzerinden sunumunu yapan Dr. Murat Yılmaz; darbelerin süreçleri, amaçları ve yapıları hakkında bilgiler vererek katılımcıları bilgilendirdi. Postmodern darbenin detaylı bir biçimde aktarıldığı programın açılış konuşmasını HKÜ Rektörü Prof. Dr. Edibe Sözen yaptı.

“GÜZEL GÜNLERİ YENİDEN GENÇLER SAYESİNDE GÖRECEĞİZ”

“28 Şubat ve Darbelerin Mantığı” sunumunu gerçekleştiren Dr. Murat Yılmaz; darbelerin amacı, sürecini ve yapılarını katılımcılara anlattı. 12 Eylül darbesinde ilkokul öğrencisi olduğunu belirten Yılmaz: “Türkiye’de darbelerin müfredata alınması ve modern Türkiye Tarihinin yeni nesile öğretilmesi gerekiyor. Savaşın amacı kendi azim ve irademizi devam ettirmek, düşmanın azim ve iradesini kırmaktır. Türk milleti aldanır Harbiyeli aldanmaz mantığı altında yapılan darbelerde darbeyi yapan kişilerin amacı halkı kandırmaktı. Postmodern darbede, kütüphaneler yakıldı, kısıtlamalar geldi, başörtü yasağı getirildi. Güzel günleri gençler sayesinde yeniden göreceğiz” dedi.

HKÜ’de “28 Şubat ve Darbelerin Mantığı” anlatıldı

Türkiye’de yaşanan darbelerin ele alındığı etkinlikte HKÜ Rektörü Prof. Dr. Edibe Sözen’de açılış konuşmasını yaptı. Yaşanan darbelerin bir daha tekrarlanmaması ve bu gençliğin bir daha darbe görmemesini dileyerek sözlerine başlayan Sözen, İdlib’te şehit düşen Mehmetçiklere Allah’tan rahmet ve acılı ailelerine baş sağlığı diledi.

28 Şubat Postmodern darbesinin anlatıldığı programda; Dr. Murat Yılmaz’a, Edibe Sözen tarafından plaket takdim edildi. Yoğun ilgiyle gerçekleşen program çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
HKÜ’de “28 Şubat ve Darbelerin Mantığı” anlatıldı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin