H&M SANKO PARK’TA AÇILIYOR

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

H&M SANKO PARK’TA AÇILIYOR

Uluslararası moda perakendecisi H & M, Hennes & Mauritz AB (H&M) Gaziantep’te  moda severler ile buluşuyor.

H&M, yarın (13 Ekim Cumartesi) saat 11:00’de Gaziantep Sanko Park AVM’deaçacağı mağaza ile İstanbul ve Ankara’nın ardından yeni bir kentte daha moda ve kaliteyi en iyi fiyatla sunmaya hazırlanıyor.



H&M Türkiye Ülke Müdürü Leif Spang, “H&M ekibi olarak yeni mağazamızı Türkiye’nin farklı bir şehrinde, Gaziantep’te açıyor olmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

H&M SANKO PARK’TA AÇILIYOR

Spang, İstanbul ve Ankara’nın ardından Gaziantep’e markalarını taşıyarak modaseverlerle buluşacak ve daha da geniş kitlelere ulaşacak olmanın heyecanı içerisinde olduklarını söyledi.

H&M’in Türkiye’deki üçüncü ilinde yarın açılacak olan Sanko Park AVM mağazası, 2.000 metrekare alanda kurulu tek kattan oluşuyor ve haftanın yedi günü 10.00-22.00 saatleri arasında hizmet verecek.

Mağaza tasarımında yeniliklerin yapıldığı konsept mağazasını ilk Sanko Park’ta modaseverlere sunacak olan H&M, yeni led aydınlatma sistemleri, farklı duvar ve tavan renkleri, ürünleri ön plana çıkaran gizli aydınlatma çözümleriyle, dikkat çekici avizeleriyle davetkar mağazasında müşterilerine keyif dolu alışveriş deneyimi yaşatacak.

Yenilikçi stillerin öncüsü H&M’in, moda ve kaliteyi en uygun fiyatla müşterilerine sunduğu mağazada; kadın, erkek, çocuk koleksiyonlarının yanı sıra, iç çamaşırı ve aksesuar ürünleri de yer alacak.

Mağazanın açılışında dünya ile aynı anda satışta olan ve Amerikalı şarkıcı Lana Del Rey’in yüzü olduğu “Sonbahar” kampanyasının en özel parçaları modaseverlere sunulacak.

Büyük açılışta moda severleri bekleyen büyük bir sürpriz de olacak. H&M, mağaza önünde alışveriş için sıraya giren ilk 100 kişiye 20 TL hediye kartı verilecek. “Erken kalkan kazanır” sloganı ile tasarlanan bu özel sürprizin yanı sıra, açılışa özel bazı ürün gruplarında çok cazip fiyatlar da sunulacak.

H&M Sanko Park  mağazasında açılış gününe özel kadın tişörtler 10 TL’den başlayan fiyatlarla, kadın hırkalar 15 TL’den başlayan fiyatlarla, erkek gömlekler 10 TL’den başlayan fiyatlarla, erkek denim pantolonlar 20 TL’den başlayan fiyatlarla, çocuk tişörtleri ise 10 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

Cazip fiyatları ürünlerin yanı sıra, sırada bekleyen 200 kişi David Beckham iç giyim ürünlerinde geçerli 10 TL değerinde indirim çeki verilecek.

Türkiye’deki büyümesine hızla devam eden H&M, 19 Ekim’de Ankara’daki üçüncü mağazasını Armada AVM’de açarak mağaza sayısını da 10’a ulaştıracak.

H&M Hakkında
Moda ve kaliteyi en iyi fiyatla müşterilerine sunan H&M, 1947 yılında Erlin Persson tarafından İsveç’te kuruldu. H&M’de kalite, iş konseptinin çok önemli bir parçasıdır. Dünyada en çok organik pamuk kullanan marka olan H&M, 44 ülkede 2.500’den fazla mağazaya sahiptir.

H&M mağazalarında kadınlar, erkekler, gençler ve çocuklar için farklı konseptlere ayrılmış çok geniş bir ürün yelpazesi bulunmaktadır. H&M koleksiyonları kendi bünyesinde yer alan 140’dan fazla tasarımcı tarafından hazırlanmakta ve müşterileri şaşırtan, ilham veren ürünler yaratılmaktadır. Her sezon en son moda ürünleri moda severlerle buluşturan marka mağazalarında her gün yeni ürünler sunmaktadır.

H&M’in Türkiye’deki ilk mağaza açılışı İstanbul’da Forum İstanbul Alışveriş Merkezi’nde 6 Kasım 2010 yılında gerçekleştirmiştir. H&M, İstanbul’da altı, Ankara’da iki mağaza olmak üzere toplam sekiz mağaza ile yer almaktadır. İstanbul mağazaları; Forum İstanbul, İstinye Park, Forum Marmara, Sapphire Çarşı, Torium, Akbatı AVM’de, Ankara’da ise CEPA ve Gordion AVM’dedir. H&M Ekim ayında Armada Alışveriş merkezinde de mağaza açarak Türkiye’deki mağazası sayısını 10’a ulaşacak.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
H&M SANKO PARK’TA AÇILIYOR

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin