HOKEY’DE POLİSGÜCÜ ŞAMPİYONLUĞA AMBARGO KOYDU

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

HOKEY'DE POLİSGÜCÜ ŞAMPİYONLUĞA AMBARGO KOYDU Türkiye kadınlar ve erkekler açık alan Hokey Süper Ligi 2. etap müsabakaları Gaziantep’te  tamamlandı. Kadınlarda ve erkeklerde yedişer takım mücadele ettiği maçlar sonunda Kadınlarda Highway Hokey, erkeklerde Gaziantep Polis Gücü şampiyon oldu.

Daha önce Konya’da oynanması gereken ancak Soma’da meydana gelen Maden ocağı kazası nedeniyle ertelenen maçlar, Gaziantep Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü sahasında yapıldı.

Erkeklerde şampiyonluğa Gaziantep Polis Gücü ulaşırken, ikinci Amasya Gençlik Spor, üçüncü de Highway Hokey oldu.

Kadınlarda ise Bolu Highway Hokey şampiyon olurken, Keçiören Bağlum ikinci, Nizip Gençlik Spor üçüncü oldu.

Dereceye giren takımlara madalya ve kupaları maçların yapıldığı Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü Sahasında düzenlenen törenle verildi. Törene, AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, Vali Yardımcısı Nursal Çakıroğlu, Türkiye Hokey Federasyonu Başkanı Sadık Karakan ve Yönetim Kurulu üyeleri,  Emniyet Müdür Yardımcısı Behçet Şüküroğlu-Güvenlik Şube Müdürü Kamil Uslu, Gaziantep Üniversitesi.Eğitim Fakültesi Dekanı Mehmet Özaslan katıldı.

Türkiye Hokey Federasyonu Başkanı Sadık Karakan, ödül töreninde yaptığı konuşmada, şampiyon takımların Türkiye’yi Avrupa Şampiyon Kulüpler Şampiyonası’nda temsil edeceğini belirterek,” Bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Sporcu kardeşlerimizi de verdikleri mücadelelerden dolayı kutluyorum. Burada kazanan elbette takımlarımız var ama asıl kazanan Türk sporudur” diye konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
HOKEY’DE POLİSGÜCÜ ŞAMPİYONLUĞA AMBARGO KOYDU

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin