Hokey Federasyonu Başkanı Karakan’dan bayram kutlaması

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye Hokey Federasyonu Başkanı Sadık Karakan, Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Karakan mesajında, bayramların yardımlaşma, dayanışma, birlik, beraberlik, sevgi ve kardeşlik gibi duyguların en yoğun şekilde yaşandığı müstesna günler olduğuna dikkat çekerek, şöyle dedi:

 “İslam alemi olarak bir Kurban Bayramına daha ulaşmanın tarifsiz mutluluğunu yaşıyoruz. Huzurun, barışın, ve toplumsal dayanışmanın sembolü olan bayramın ülkemizin birlik ve beraberliğinin daha da pekişmesine vesile olmasını diliyorum. Yüce Türk milleti olarak birlik ve beraberliğin, güçlü ülke olmanın önemini daha da hissettiğimiz bir dönemden geçiyoruz. Ülkemize karşı uygulanan ekonomik ambargolara karşı milletimizin kararlı mücadelesi ile başarıya ulaşacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Geçmişte nice imkansız denilecek zaferlere imza atan Türk milleti ekonomik ambargoyu bertaraf edecek, hain terör örgütlerinin de üstesinden gelecek güçtedir. Bu vesile ile Türk milletinin ve İslam aleminin mübarek kurban bayramını kutlarken, bayramın tüm dünyaya huzur ve barış getirmesini dilerim. Ayrıca, huzur ve güvenliğimizi sağlamak için canlarını seve seve feda eden tüm şehitlerimize bir kez daha yüce Allah’tan rahmet, gazilerimize de sağlıklı bir ömür diliyorum.”

Hokey Federasyonu Başkanı Karakan’dan bayram kutlaması
0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Hokey Federasyonu Başkanı Karakan’dan bayram kutlaması

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin