HOKEY MİLLİ TAKIMI LİZBON’A HAZIR

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

HOKEY MİLLİ TAKIMI LİZBON’A HAZIR17 Temmuz Dünya seçmeleri öncesinde Hokey Milli Takımı Kız- Erkek takımları Gürcistan’da 10 günlük kampla hazırlıklara başladı.

Türkiye Hokey Federasyonu Başkanı Sadık Karakan Gürcistan’da yapılan kampta sporcuları ziyaret ederek  sporculara moral verdi.

Hokey Kızlar ve erkekler milli takımları için Gürcistan’da 10 günlük kamp programı hazırladıklarını ifade eden Karakan, “ 15 Temmuz’da Lizbon’a hareket edecek ve 17 Temmuz’da dünya seçmelerine katılacak olan takımlarımızın moral ve motivasyonunu sağlamak amacı ile kendilerini burada ziyaret ettim. Bizim için dünya seçmeleri çok önemli ama öncelikle sporcularımızın her anlamda desteğe ihtiyaçları var. Ev sahibi Gürcistan bizi ve sporcularımızı burada çok iyi ağırladı. Kendilerine teşekkür ediyorum. Gürcistan ayrıca Acaristan Özerk Bölgesi’nde yapılan kampın son 3 gününde “Türkiye, Azerbaycan, Rusya ve Ukrayna’yı” turnuvaya davet etti.

SPORUN DİLİ, DİNİ, IRKI OLMAZ

HOKEY MİLLİ TAKIMI LİZBON’A HAZIR

Kamp öncesinde yaşadığımız Azerbaycan, Ermenistan polemiği üzücü! Fakat Azerbaycan’ı rahatsız eden her şey bizi de rahatsız eder. Spor konusunda din, dil, ırk, mezhep ayrımı yapmıyoruz ama gerektiği yerde de bazı tepkileri ortaya koymamız gerekiyor. KKTC’ne yapılan haksızlığı da hazmetmek mümkün değil. Eğer başkaları bazı şeyleri spora bulaştırırsa ister istemez sizde tepki koyuyorsunuz. Ben Lizbon’da bize yakışır başarı ve performansı göstereceğimize inanıyorum ve sporcularımıza şimdiden başarılar diliyorum” dedi.

Karakan, Hokey Milli Takımı Kampında sporculara destek vermek için gittiği Gürcistan’da gördükleri ilgiden memnun kaldıklarının altını çizerek, iki bayan sporcunun da sakatlık geçirdiğini fakat dünya seçmelerine hazır olacaklarını da belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
HOKEY MİLLİ TAKIMI LİZBON’A HAZIR

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin