Hospitadent Diş Hastanesi’ne Yeniden “Uluslararası Kalite Ödülü”

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünyanın dört bir tarafından diş tedavilerini yaptırmak için gelen hastalara 11 farklı dilde hizmet veren Hospitadent Diş Hastanesi’ne, merkezi Almanya’da bulunan, Uluslararası Hasta Hizmetleri Kalitesi’ni denetleyen Temos tarafından bir kez daha “Ağız ve Diş Sağlığı Bakımında Uluslararası Kalite Sertifikası” verildi.

Kuruluşundan bu yana farklı ülkelerden diş tedavisi için gelen hastalarına en iyi şekilde hizmet verdiklerine dikkat çeken Hospitadent Diş Hastanesi Yönetim Kurulu Üyesi Dt. Recep Eşkar, “Yurt dışından hastanemizi tercih eden hastalarımızı, yurt dışı departmanımızın rehberliğinde hiçbir dil sıkıntısı yaşamadan ağırlamaktayız. 11 farklı dil bilen hasta rehberlerimizle, hastalarımızın havaalanı transferlerini ücretsiz gerçekleştirip onlara, anlaşmalı olduğumuz otellerde Hospitadent avantajları ile konaklama imkanı sunmaktayız. Ayrıca şehir ve boğaz turları, rehberlik hizmetleri, tedavi ve ilaç gibi birçok konuda hastalarımıza ülkelerine dönene kadar hekimlerimiz ve personelimizle birlikte hizmet vermekteyiz. Bu uygulamalarımız sayesinde de hasta memnuniyetini maksimum seviyeye çıkarıyoruz” dedi.

Hedeflerinin Türk ve yabancı hasta ayırımı yapmadan standart kalite anlayışını uluslararası platforma taşımak olduğunu ileten Dt. Eşkar, “2013 yılında ‘Made in Germany’ kalite mührüne dayanarak, Uluslararası Hasta Hizmetleri Kalitesi’ni dünya çapında değerlendiren ve sertifikalayan kurum olan Temos’tan ‘Ağız ve Diş Sağlığı Bakımında Uluslararası Kalite’ sertifikasını zaten almıştık. Her 3 senede bir yenilenmesi gereken “Temos Belgesi” için tekrar Temos Yetkilileri Mrs. Gabriele Besser ve Dr. Yannis Krallis’i hastanemize davet ettik. Kalite Yönetim Sistemi ve işleyiş prosedürleri, tedavi öncesi ve sonrası hizmetler, ulaşılabilirlik ve iletişim, hastane hijyeni, personel ve altyapı, acil durum yönetimi, dental hizmetler, tıbbi dokümantasyon konu başlıkları olan, oldukça detaylı bir denetimden başarı ve övgülerle çıktık. Temos yetkililerinden %100 olan hasta memnunniyeti, sterilizasyon, uzman hekim ve personel konularında da tam teşekkür alarak, hem vermiş olduğumuz hizmetin sürekliliğini sağladığımızı hem de kaliteden asla ödün vermediğimizi göstermiş olduk” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Hospitadent Diş Hastanesi’ne Yeniden “Uluslararası Kalite Ödülü”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin