Hüseyin Özbay’dan Fatma Şahin’e teşekkür

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hüseyin Özbay’dan Fatma Şahin’e teşekkürGaziantep Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası tarafından düzenlenen  sunumunu TÜRMOB Yönetim Kurulu Üyesi eski Gelirler  Baş müfettişi Yeminli Mali Müşavir  Eray Mercan ve Gelirler Kontrolörleri  Dernek Başkanı Vergi Baş Müfettişi Burhan Düz’ün yaptığı “Dönem Sonu İşlemleri ve Vergi İnceleme Sürecinde Mükellef Hakları ve Yükümlülükleri “konulu seminer Gaziantep serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası toplantı salonunda yapıldı.Toplantıya Gaziantep Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu başkanı Hüseyin Özbay,Vergi dairesi başkanı Erol Çember ve çok sayıda meslek mensubu katıldı.

Gaziantep Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası  Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özbay 1.01.2015 tarihinden itibaren uygulamaya başlayacak olan Haksız rekabet ile ilgili uygulama konusunda bilgi vererek İnternet Vergi Dairesi ile ilgili değişikliklerinde uygulamaya girmekte olduğunu ifade etti.

Özbay ayrıca Gaziantep Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası etrafında vakıf arazileri üzerinde olan ve kötü bir görüntü imajı veren “Yedi Emin depolarının “ boşaltılması yönünde Gaziantep Belediye Başkanı Fatma Şahin’e  de teşekkür etti.

Daha sonra toplantı TÜRMOB Yönetim Kurulu Üyesi eski Gelirler  Baş müfettişi Yeminli Mali Müşavir  Eray Mercan ve Gelirler Kontrolörleri  Dernek Başkanı Vergi Baş Müfettişi Burhan Düz’ün sunumlarıyla devam etti.

Hüseyin Özbay’dan Fatma Şahin’e teşekkür
0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Hüseyin Özbay’dan Fatma Şahin’e teşekkür

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin