Adana Belediye Başkanı Sözlü Oğuzeli’nde açılış törenine katıldı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

mehmet-sait-kilicAdana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin SÖZLÜ, sosyal tesis açılışını yapmak için geldiği Oğuzeli’nde coşku ile karşılandı. Belediye Başkanı M.Sait Kılıç’ı makamında ziyaret ederek sohbet eden Sözlü, Cuma namazı öncesi ve sonrası vatandaşlarla sohbet etti.

Oğuzeli Subaşı Mahallesi Ciceli Hoca Sosyal Tesisi Görkemli Bir Törenle Açıldı.
Açılışa ev sahipliği yapan Oğuzeli Belediye Başkanı M.Sait Kılıç’la beraber Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Oğuzeli Kaymakamı Yasin Yunak, Belediye Meclis Üyeleri, Siyasi Parti Temsilcileri, İlçe Daire Müdürleri ve İlçe Halkının Katılımlarıyla Gerçekleşti.

Yapılan hizmetlerde mahalli ve müşterek ihtiyaçlar açısından bakıldığında belediyeciliğe en uygun kuruluş amaçlarını en güzel ifade eden çalışmalardan biri olduğunu belirten Oğuzeli Belediye Başkanı M.Sait Kılıç şöyle konuştu;

oguzeli-sozlu“Sosyal Belediyecilik anlayışıyla çıktığımız bu yolda güzel bir tesisin daha açılışını gerçekleştirmek üzere bir araya geldik. Bir yandan şehrimizi büyütmek ve güzelleştirmek, bir yandan da şehirdeki insanımızı yaşatabilmek bizim belki en önemli vazifelerimizden bir tanesi. Bu anlamda istihdam en ön plana çıkıyor. Bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz bu tesisi yaptıran Ciceli Hoca Mehmet ERMAYASI Beye teşekkürlerimi sunuyorum. Allah güç kuvvet versin ve daha nice böyle güzel tesisler yapmalarını nasip etsin.

Adana Belediye Başkanı Sözlü Oğuzeli'nde açılış törenine katıldı

Zaman Şartlarımızı Değiştirdiği Gibi İhtiyaçlarımızı da Değiştiriyor.

Göreve geldiğimizde 1 tane sosyal tesisimiz vardı yapandan ALLAH razı olsun fakat ihtiyacımıza cevap vermiyordu. Hep şunu hayal etmiştim Oğuzeli’ni kare şeklinde düşünürsek 4 bir etrafında sosyal tesis olmasını istemiştim. Bugün bu ihtiyacımızın birini yaptık ve açılışını yapıyoruz. Günümüz şartları ve insanların ihtiyaçları değiştikçe, Taziye evlerinin yapılması kaçınılmaz hale gelmiştir. Cenaze mevlüt, nişan gibi faaliyetlere yer veriliyor. Vatandaşlarımızın büyük bir ihtiyaçları karşılanıyor. Oğuzeli’liler her şeyin en iyisine en güzeline layık. Sizleri mutlu görmek bizleri mutlu ediyor. Bizi bu güzel günümüzde yalnız bırakmadığınız için, mutluluğumuzu paylaştığınız için Başta Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Hüseyin SÖZLÜ olmak üzere, buraya gelen herkese saygılarımı sevgilerimi sunuyorum sağ olun var olun” dedi.

Açılış konuşmasında yer alan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin SÖZLÜ’de Şunları Söyledi.
“Bir mübarek Cuma günü aranızda olmaktan bahtiyarım. Cenaze yerlerimiz sosyal bir mekân haline gelmiştir. Birçok avantajlarıyla vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamaktadır. Oğuzeli demek Oğuz Yurdu yani Türk Yurdu demek. Oğuzeli her şeyin en iyisine layık olduğunu görüyorum. Böyle bir şehirde açılışta olduğumdan çok mutluyum. Ben bu tesisi yaptıran Mehmet Ermayası beye teşekkür ederim. Oğuz Yurdu adında Oğuzeli’nin Belediye Başkanı Olan Mehmet Sait Kılıç başkanıma da bu nazik davetinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Hepinizi saygıyla selamlıyorum” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Adana Belediye Başkanı Sözlü Oğuzeli’nde açılış törenine katıldı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin