HUZUREVİ SAKİNLERİ TATİLDE!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

HUZUREVİ SAKİNLERİ TATİLDE! Şahinbey Kaymakamlığı ve Zirve Üniversitesi tarafından ortaklaşa yürütülen “SODESle hastam ve yaşlım emin ellerde” projesi kapsamında Gaziantep Huzurevinde kalan yaşlılara yönelik iki günlük Antakya ve İskenderun gezisi düzenlendi.

Zirve Üniversitesi öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Nilgün Ulutaşdemir’in yürüttüğü proje ile sabah saatlerinde Huzur evinden alınan yaklaşık 40 yaşlı Antakya’ya giderken güzergah üzerindeki türbe ve tarihi yerleri ziyaret ettiler.

Otobüs içerisinde çalışan müziklere eşlik eden yaşlılar zaman zaman ayağa kalkarak oynayarak eğlendiler.

Antakya’da Ottoman otele yerleşen yaşlılar akşam yemeğinin ardından oteldeki kaplıcalara ve hamamlara girerek stres attılar.

HUZUREVİ SAKİNLERİ TATİLDE!

Gezinin ikinci gününde İskenderun’a götürülen yaşlılar burada tekne ile deniz turuna katıldılar. Tekne içerisinde çalınan hareketli müziğe dayanamayan  hem yaşlılar, hem bakım elemanları ve hem de geziyi düzenleyenler müziğin ritmine kendilerine kaptırarak bol bol oynadılar.

Gezi süresince hoşça vakit geçiren yaşlılar, geziyi düzenleyen Şahinbey Kaymakamlığı ve Zirve Üniversitesi’ne, hayata geçirdiği proje sayesinde kendilerine bu imkanı sağlayan Yrd. Doç. Dr. Nilgün Ulutaşdemir’e teşekkür ettiler.

Gezinin kendileri için büyük moral olduğunu vurgulayan yaşlılar,” Bu organizasyonu yapan Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan’a, Zirve Üniversitesi yetkililerine ve her zaman yanımızda olan Yrd. Doç. Dr. Nilgün Ulutaşdemir’e teşekkür ederiz. Bizim için çok güzel bir moral oldu. Hem Antakya ve hem de İskenderun çok güzel yerler. Hepimiz için güzel bir değişiklik oldu. Üzerimizdeki stresten bir nebze de olsa kurtulduk” dediler.

Proje koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Nilgün Ulutaşdemir, “SODESle çocuğum emin ellerde” projesi ile geçtiğimiz günlerde Sevgi evlerinde kalan kimsesiz çocuklarımıza yönelik moral amaçlı Mardin-Midyat ve Hasankeyf gezisi düzenledik. “SODESle hastam ve yaşlım emin ellerde” projesi ile de Huzurevinde kalan yaşlılarımıza moral vermek ve orada yaşayan insanlara yalnız olmadıklarını hissettirmek amacıyla da iki günlük Antakya ve İskenderun gezileri yaptık. İki gün boyunca Huzur evinde yaşayan insanlar gönüllerince eğlendiler. Onları mutlu etmek hepimizin görevi ve bu görev bilinciyle de önümüzdeki günlerde çalışmalarımız artarak devam edecek. Projede bize destek olan Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan ve Zirve Üniversitesi Rektörü Adnan Kısa’ya teşekkür ediyorum” diye konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
HUZUREVİ SAKİNLERİ TATİLDE!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin