İBRAHİMLİ ESNAFI, AKDOĞAN’I KUCAKLADI

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İBRAHİMLİ ESNAFI, AKDOĞAN’I KUCAKLADIMHP Şehitkâmil Belediye Başkan adayı Mustafa Akdoğan, seçim çalışmaları kapsamında İbrahimli esnafı ile buluştu.  Esnaf ziyaretlerine aralıksız devam eden Akdoğan, İbrahimli esnafından büyük ilgi gördü.

MHP Şehitkâmil Belediye Başkan adayı Mustafa Akdoğan, MHP Gaziantep İl Başkanı Mehmet Doğan, Şehitkâmil İlçe Başkanı Hüseyin Kurt, Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Doğan, Şehitkâmil ilçe yönetimi ve belediye meclis üyesi aday adaylarının da katıldığı esnaf ziyareti yoğun ilgi gördü.

“TAKSİCİLER DERTLİ”

İBRAHİMLİ ESNAFI, AKDOĞAN’I KUCAKLADIAkdoğan, seçim çalışmaları kapsamında yaptığı İbrahimli esnaf gezisinde, esnafların sorunlarını dinledi. İbrahimli esnafına bir dokunup bin ah işiten Akdoğan, taksicilerle yaptığı sohbette, “Parklarda karakol görevi yapan taksi duraklarından alınan ücretin çok olduğunu ve taksicilere uygulanan yaptırımların yanlış olduğunun altını çizdi. “Taksicilerimize sahip çıkacağız” diyen Akdoğan,  göreve geldiği takdirde “Taksici esnafımızı başımızın tacı yapacağız, sizi bu sıkıntılardan kurtaracağız. Bunun sözünü size şimdiden veriyorum” dedi.

İBRAHİMLİ ESNAFI, AKDOĞAN’I KUCAKLADI

Taksiciler, “Yıllık bu parka peşin 8 bin TL kira veriyoruz. Biz parkı beklediğimiz için devletin bize para vermesi gerekirken biz üzerine veriyoruz. Normalde 1 saatte bir giderken şimdi 2 saatte bir çıkıyoruz işe! Çok ciddi sorunlarımız var. Sorunlarımıza ilaç olacak belediye başkanı arıyoruz” dedi.

“OY KULLANAMIYORUM”

Gittiği her yerde yoğun ilgi ile karşılanan Akdoğan, esnafların sorunlarını dinleyerek not aldı. Sohbet ettiği bir esnaf, sayın başkanım bizi bu dertten kurtar diyerek, Akdoğan’dan yardım istedi. Dertli esnaf, “Başkanım ben 5 yıl önce eşimden ayrıldım. 3 katlı dükkânım var. Ben yıllardır terzilik yapıyorum. Ancak ofisimin bir bölümünü ev olarak kullanıyorum. Bana burada yaşıyorum diye ikamet vermiyorlar. Bu sebepten dolayı oy kullanamıyorum. Nüfusa gidiyorum belediyeye gönderiyor, belediyeye gidiyorum nüfusa gönderiyor. Bu olacak şey mi? Ben bu memleketin seçmeni, vatandaşı değil miyim? Devlete vergimi veriyorum. Kiramı ödüyorum, çalışıp üretiyorum” diyerek feryat etti.

İBRAHİMLİ ESNAFI, AKDOĞAN’I KUCAKLADI“MUZ CUMHURİYETİ’NDEN DAHA KÖTÜ OLDUK”

“Ak Parti’ye oy verdim yazıklar olsun”  diyen esnaf Akdoğan’a  “Muz Cumhuriyetinden daha kötü olduk” dedi. Esnaf “doğru yaptığına doğru derken iyiydi de şimdi kötü yaptığına kötü deyince mi kötü oluyoruz. Şuan karşısında kendisinden başkasını konuşturmuyor. Ben bilirim ben yaparım diyen bir zihniyetle karşı karşıyayız” dedi.

“Kimse kendini padişah sanmasın” diyerek tepki gösteren vatandaş oylarımız MHP’ye diyerek Akdoğan’dan söz istedi. Akdoğan Şehitkâmil seçmenlerine seslenerek “Oyunuzu MHP’ye verin. Yaşanabilir bir Şehitkâmil’i birlikte yönetelim” dedi.

video için tıklayın!

MHP ŞEHİTKAMİL İLÇE BELEDİYE BAŞKANI ADAYI… paylaşan: f100003473025117

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
İBRAHİMLİ ESNAFI, AKDOĞAN’I KUCAKLADI

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin