ICONOVA’da büyük buluşma!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ICONOVA’da büyük buluşma!Yakın zamanda güçlerini birleştiren Vakıf GYO ile Şireci&Acarsan, Güneydoğu Anadolu Bölgesinin benzersiz ve en prestijli projesi ICONOVA’da buluştu.

Güçlü Türkiye’nin lider bankası Vakıfbank’ın iştiraki Vakıf GYO’nun Yönetim Kurulu Başkanı Sabahattin Birdal ve Yönetim Kurulu Üyeleri, bölgede yapılması planlanan yeni yatırımlarla ilgili Gaziantep’te Şireci&Acarsan ile bir araya geldi. Ticari sahaların hizmete açıldığı ICONOVA’da gerçekleşen buluşmada ortaklar; Gaziantep’in vizyonuna yakışır, sosyal alanları ve mimari yapısıyla kentin önemli bir sembolü haline gelen yaşam alanını birlikte gezdiler.

Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya ile Şehitkâmil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nu da makamlarında ziyaret eden Vakıf GYO ve Şireci&Acarsan Yöneticileri, Gaziantep’te gerçekleşecek yatırımların, daha güçlü Türkiye’nin hedeflerine ışık tutacağına olan inançlarını vurguladılar.Vakıf GYO Yönetim Kurulu Başkanı Sabahattin Birdal yaptığı açıklamada “Şireci&Acarsan ile güç birliğine giderek Gaziantep’in marka projesi ICONOVA’ya katkıda bulunmaktan mutluluk duyuyoruz. Anadolu’nun gücünü ve potansiyelini en iyi şekilde temsil eden, bölgenin sanayi merkezi Gaziantep’te, nitelikli yaşam alanlarının yaygınlaşacağına inanıyoruz. ICONOVA da bu bakımdan öncü bir konuma sahiptir. Ticari alanlarının faaliyete geçmesiyle bir çekim merkezi haline gelen bu projenin hızla tamamlanması için ortaklar olarak gerekli adımları atıyoruz” dedi. Görüşmelerin sonunda 570 adet daire ve 31 adet ticari ünitesiyle, 27 ve 42 katlı 7 kuleden oluşan ICONOVA ve dünyaca ünlü markaların yer aldığı ICONOVA Cadde’de gerçekleşen temasların oldukça verimli geçtiği, ileriye dönük projelere ilişkin güçlü temellerin atıldığı ifade edildi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
1
be_enmedim
Beğenmedim
ICONOVA’da büyük buluşma!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin