“İhracatın Akademik Elçileri” projesi finalde

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

“İhracatın Akademik Elçileri” projesi finalde

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) ve Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) iş birliğinde hayata geçirilen İhracatın Akademik Elçileri Projesi, Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu’nun (TİSK) Ortak Yarınlar Yarışmasında finalist oldu.

TİSK’in her yıl geleneksel olarak düzenlediği Ortak Yarınlar Yarışması’nda, Çeşitlilik ve Kapsayıcılık kategorisinde finalist olan İhracatın Akademik Elçileri Projesi ile Gaziantep’te faaliyet gösteren ihracatçı firmaların rekabet güçlerinin ve kapasitelerinin artırılması hedefleniyor. Gaziantep Haber

Proje kapsamında; üniversite-sanayi iş birliği çerçevesinde Gaziantep Üniversitesi’nde eğitim-öğretim gören yabancı uyruklu öğrencilerin Gaziantep Sanayi Odası‘na kayıtlı firmalarla eşleştirilmeleri  ve uzmanlık düzeyinde dış ticaret eğitimi almaları sağlanıyor.

19 Kasım 2021 tarihinden itibaren bir hafta boyunca halk oylamasına sunulan ve farklı illerdeki projelerle birincilik için yarışan İhracatın Akademik Elçileri Projesi’ne destek olmak için https://oylama.vidobu.com/tisk/ortak-yarinlar-birlikte-mumkun-2021/diger/ihracatin-akademik-elcileri linki üzerinden oy vermek yeterli olacak.

Proje ile ekonominin belirleyici etken olduğu günümüz dünyasında firmaların üretmiş olduğu katma değeri daha yüksek seviyelere çıkarmayı ve ihracattaki rekabetçiliklerini artırmayı hedeflediklerini belirten GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, proje aracılığıyla Gaziantep’te eğitim gören yabancı uyruklu öğrenciler ile firmaları bir araya getirerek ihracat elçileri olmalarını sağladıklarını söyledi.

“İhracatın Akademik Elçileri Projemiz, ihracatın yanında sosyal, kültürel anlamda da diğer ülkelerle bağlarımızı güçlendiriyor” diyen Ünverdi, sözlerini şöyle tamamladı:

Gaziantep Sanayi Odası olarak sanayimize öncülük etmekten, ticaretimizi ve ihracatımızı artıracak çalışmalar yürütmekten, kurumlarımız ile bu başarılara birlikte imza atmaktan gurur duyuyoruz. Bu anlamlı yarışma için Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu’na teşekkür ediyorum.”

Bu Linkten oy kullanabilirsiniz!

Ortak Yarınlar Birlikte Mümkün – 2021 (vidobu.com)

 

Gaziantep Sağlık

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
“İhracatın Akademik Elçileri” projesi finalde

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin