İHSAN GÜVENÇ EVLENDİ

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İHSAN GÜVENÇ EVLENDİGaziantep’in tanınmış iş adamlarından Mustafa Güvenç‘in oğlu TSM Sanatçısı Mehmet İhsan Güvenç, Kaplan ailesinin güzel kızı doktor adayı Gözde ile hayatını birleştirdi.

TRT Akşam Sefası Orkestrası’nın muhteşem resitaliyle başlayan düğün töreni tek tek sahne alan TRT sanatçılarının muhteşem konseriyle tam bir düğün sefasına dönüştü.

Burçpark’taki düğün törenine milletvekilleri, kaymakamlar, belediye başkanları, Oda ve Dernek Başkanları, Gaziantep’in tanınmış sanayici ve işadamlarının yanı sıra Güvenç ve Kaplan ailelerinin dost ve akrabaları katıldı. Muhteşem bir organizasyonla gerçekleşen düğünde misafirler ve İhsan-Gözde çifti rüya gibi bir gece yaşadılar.

NİKÂHI BAŞKAN FADILOĞLU KIYDI
Güvenç ve Gözde çiftinin nikâhını Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu kıydı. Ak Parti Gaziantep Mlletvekilleri Halil Mazıcıoğlu, Mehmet Sarı, Nejat Koçer, Ak Parti İl Başkanı Ahmet Uzer, Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan, Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, Şahinbey  Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Nizip Ticaret Odası Başkanı Mehmet Özyurt ve  Oğuzeli Belediyesi eski Başkanı Bekir Öztekin çiftlerin bu mutlu gününde nikah şahitliğini yaptılar.

ŞAHİN TELEFONDAN ŞAHİTLİK YAPTI
TRT Sanatçısı İhsan Güvenç’i, TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin bu mutlu gününde yalnız bırakmadı. Yoğun işleri nedeniyle düğün merasimine katılamayan Şahin, nikâh merasimine canlı telefonla bağlanarak şahitlik etti. Nikâhı kıyan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, nikâh merasimi sırasında mikrofonu telefona uzatarak TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin’in dilek ve temennilerini aldı. Şahin, çiftlere büyük ömür boyu mutluluklar dilerken, törende bulunanları da selamladı.

NİKÂH CÜZDANINI AHMET UZER VERDİ
Nikâh merasiminde çiftlerin nikâh cüzdanını Ak Parti İl Başkanı Ahmet Uzer verdi. Uzer, çiftlere bir ömür boyu mutluluk dileyerek, “Hanımlar iyi muhafaza eder. Gelin hanıma cüzdanı veriyorum” dedi.

TRT SANATÇILARI BÜYÜLEDİ
Nikâh merasiminin ardından sahne alan TRT akşam Sefası sanatçıları birbirinden güzel eserlerle konukları adeta mest ettiler. Daha Sonra Sahne alan sanatçı Mehmet Yakar, bu düğüne yakışır bir program yaptı. İhsan ve Gözde çiftçi gecede sık sık anons edilerek sahneye davet edilirken, diğer davetlilerde bu coşkulu gecede gönüllerince eğlenerek çiftlere eşlik ettiler. Saat 02.00 de biten düğün ile Gaziantepli İhsan Güvenç de evli sanatçılar kervanına katıldı.

3
mutlu
Mutlu
1
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
İHSAN GÜVENÇ EVLENDİ

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin