İHSAN GÜVENÇ KİLİSLİLERE UNUTULMAZ BİR GECE YAŞATTI

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İHSAN GÜVENÇ KİLİSLİLERE UNUTULMAZ BİR GECE YAŞATTIKilis Belediyesi’nin Ramazan Etkinlikleri çerçevesinde düzenlemiş olduğu programda İhsan Güvenç rüzgârı esti. Popstar Alaturka 1.’si İhsan Güvenç Kilis Halkına unutulmaz bir gece yaşattı.

Kilis Belediyesi Nejat Uygur Amfi Tiyatro’da sahne alan Güvenç birbirinden güzel eserlerini Kilisliler için okudu. Etkinliğe gelen vatandaşların istediği parçalrı da seslendiren Güvenç gönülleri fethetti.  Belediye Başkanı Hasan Kara, İhsan Güveç’e kendilerini kırmayarak sahne aldığı için teşekkür etti. Ülkemiz ve milletimiz için dua etti. İhsan Güvenç Belediye Başkanımız için “Beraber Yürüdük Biz Bu Yollarda” parçasını seslendirdi. Başkan Kara İhsan Güvenç’e eşlik etti.

Bu arada etkinliğe Kilis Valis Süleyman Tapsız, İl Başkanı Reşit Polat, İl emniyet Müdürü Candemir Özdemir, İl Gıda Tarım Müdür Songül Kadıoğlu, Belediye Başkan Yardımcıları Cuma Özdemir, M. Akif Yavuzlu, M. Ali Eryılmaz ve daire amir müdürleri katıldı.

İHSAN GÜVENÇ KİLİSLİLERE UNUTULMAZ BİR GECE YAŞATTI
0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
İHSAN GÜVENÇ KİLİSLİLERE UNUTULMAZ BİR GECE YAŞATTI

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin