İKİNCİ EL AUDİ’DE GÜVENİLİR ADRES; DOD ACARSAN

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İKİNCİ EL AUDİ’DE GÜVENİLİR ADRES; DOD ACARSAN Bir Doğuş Otomotiv A.Ş. markası olan DOD, Gaziantep Acarsan Otomotiv A.Ş. ile müşterilerine ikinci el araç alıp satmanın rahatlığını ve konforunu sunmaya devam ediyor.

Türkiye’nin en temiz  ikinci el araç alım – satım ve takas hizmetlerini Gaziantep’te yetkili bayi olan Acarsan Otomotiv A.Ş. aracılığıyla yürüten DOD, Türkiye genelinde yaygın ve yetkili satıcı teşkilatı ile müşteri memnuniyeti sağlıyor. Her marka, model ve yaşta araç alım satım hizmetleri sunan DOD, ikinci el araçlarda “Garanti” hizmeti sunan, satılan her aracı kaporta aksamından motor aksamına kadar tüm detaylarıyla “101 Nokta Kontrolü” ne tabi tutan, uzman personeliyle araç devir, noter ve ruhsat işlemlerini müşterilerinin adına gerçekleştiren, test sürüşü seçeneğine sahip, her bütçeye uygun ödeme kolaylıkları sunan ve müşterilerine ikinci el araç alıp satmanın rahatlığını özel DOD güvencesiyle sağlayan bir marka olarak emin adımlarla yürüyor.

1999 yılında faaliyete geçen ikinci el otomotiv sektörünün ilk ve en büyük kurumsal markası DOD, 2006 yılında başlayan yeniden yapılanma çalışmalarıyla bugün çeşitli illerde kendi marka standartlarında özel ikinci el showroomları bulunan geniş bir yetkili satıcı ağı ile hizmet vermeye devam ediyor. Doğuş Otomotiv A.Ş. markası olan DOD, Acarsan Yetkili Satış Bayii ile sadece Gaziantep’e değil tüm Türkiye’de ki ikinci el AUDİ tutkunlarına temiz ve güvenilir araç tedariki sağlayarak,  DOD ve Acarsan A.Ş. güvenirliğini satış rakamlarına da yansıtıyor.

Acarsan AUDİ’de İkinci El Satış Müdürlüğü ve Filo Satış Müdürlüğü görevini yürüten Mehmet Ali Kanalıcı hedeflerinin bir Doğuş Otomotiv Markası olan DOD çatısı altında Acarsan AUDİ farkını da ortaya koyarak Türkiye’nin en temiz ikinci el AUDİ segmentini oluşturmak olduğunu söyledi. Kanalıcı; Gaziantep DOD Acarsan Yetkili Bayii olarak biz sadece lüks segment ikinci el satışı planladık ve bu yönde hedeflerimize ulaşıyoruz.

SADECE AUDİ VE LÜKS SEKMENT İKİNCİ EL ARAÇ SATIŞI YAPIYORUZ

Gaziantep’te ikinci el araç alımı yapmak isteyen AUDİ tutkunları önce gelip bizi ziyaret ediyor. Bu konuda çok ciddi mesafeler aldığımızı düşünüyorum. DOD yetkili bayii olarak bize gelmeden, bizdeki modelleri görmeden ikinci el AUDİ tutkunları başka bir yere gitmiyor. DOD Acarsan yetkili bayii olarak sadece AUDİ ve lüks segmentte ikinci el satışı yapmamız müşterilerimize ayrı bir güven duygusu sağlıyor.

MÜŞTERİLERİMİZ BİZE GÜVEN DUYUYOR

DOD Acarsan Yetkili Bayii olarak 2014 yılında belirlemiş olduğumuz hedefimize ulaştık ve 2015 yılı içerisinde de kendimize önemli hedefler belirledik. 2014 yılında sadece AUDİ ikinci el olarak 150 adet araç satışı yaptık. Bu seneki ikinci el AUDİ satış hedefimiz ise 250 adet. Sene başından itibaren satışlarımızda çok ciddi bir yükseliş var ve 2015 yılı hedefimizi çok rahat bir şekilde tutturacağımıza inanıyorum. İkinci elde en önemli şeylerden bir tanesi tedarik ve güvendir. Acarsan AUDİ olarak sıfır araç satışı yapan  bayiimizin olması bize ayrıca  güç ve destek sağlıyor. Tedarik aşamasında temiz diye tabir edilen ikinci el AUDİ araçları bulmakta çok zorlanmıyoruz.

Biz DOD Acarsan bayii olarak müşterilerimize piyasanın en düşük kilometreli, boyasız, hasarsız, kazasız araçlarını satmak için çaba sarf ediyoruz. Sadece AUDİ segmentinde ikinci el araç satışı yapmamız nedeniyle Gaziantep ve bölgede değil Türkiye’nin bir çok yerinde bize karşı ayrı bir güven oluştu. Acarsan olarak AUDİ yetkili bayiimizin de bizi desteklemesi bize karşı olan güvenin daha da artmasını sağlıyor. Öyle dönemler oluyor ki il dışından  müşteri bizi arıyor, almak istediği AUDİ segmentinde özellikleri söylüyor ve alım satım işlemleri için vekalet gönderiyor. Biz müşterimizin istediği özelliklere uygun tedarik işlemlerini ve satış işlemlerini gerçekleştirip aracını güvenilir şekilde gönderiyoruz.  Özellikle ikinci el piyasasında böyle bir satış yapmak, müşteriye böylesine bir güven sağlayabilmek çok kolay bir iş değildir. Arkamızda Acarsan A.Ş. ve Acarsan AUDİ yetkili satış bayiinin vermiş olduğu güven DOD Acarsan yetkili bayi olarak bize de olumlu bir şekilde yansımaktadır.

İKİNCİ EL AUDİ’DE GÜVENİLİR ADRES; DOD ACARSANDEĞER KAYBI YAŞAMAK İSTEMEYEN MÜŞTERİLERİMİZ BİZİ TERCİH EDİYOR

ikinci el araç almak isteyen müşterilerimiz düşük kilometrede, garantisi devam eden ve neredeyse sıfır ayarında olan ikinci el AUDİ araçları ve dolayısıyla bizi tercih ediyor. Bu şekilde düşünen AUDİ müşterileri için ikinci el AUDİ satışlarında DOD Acarsan Yetkili Bayii olarak ciddi bir alternatif olduğumuzu düşünüyorum.

MÜŞTERİLERİMİZ, WEB ADRESİMİZDEN VE BAYİİMİZDEN BİZE ULAŞABİLİRLER

Müşterilerimiz dod.com.tr web adresinden giriş yaparak araçlarımızı görüp, inceleme fırsatı bulabilirler. DOD Acarsan Gaziantep Yetkili Bayii olarak sadece AUDİ ve lüks segment  ikinci el araçların sergilendiği bayiimize de gelip araçları yerinde inceleme fırsatı bulabilirler. İkinci el  AUDİ ve lüks segment satışında müşterilerimize her türlü desteği sağlamak için ekibimizle birlikte bayiimizde hizmet vermeye devam ediyoruz.

( Nizip yolu üzeri 8. km  Şehitkamil / Gaziantep – 0.342 238 28 85 Fax- 0.342 238 28 86 )

İKİNCİ EL AUDİ’DE GÜVENİLİR ADRES; DOD ACARSAN

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
İKİNCİ EL AUDİ’DE GÜVENİLİR ADRES; DOD ACARSAN

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin