İl Jandarma Komutanı Şahin’den anlamlı hediye

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Garnizon ve İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Gökhan Şahin, Kilis Belediye Başkanı Av. Hasan Kara’nın oğlu Mehmet Enes Kara’ya askeri elbise hediye ederek jest yaptı.

Jandarma Komutanı Şahin Başkan Kara’ya yaptığı ziyaret esnasında bir de sürpriz yaparak, Başkan Kara’nın oğlu Enes’e askeri elbise hediye etti.

Başkan Kara bu sürpriz jest üzerine yaptığı açıklamada, “Garnizon ve İl Jandarma Komutanımız Jandarma Kıdemli Albay Gökhan Şahin oğlum Muhammed Enes’e askeri elbise hediye etti. Kendisine bu güzel jestinden dolayı teşekkür ediyorum. Asker her zaman bizim başımızın tacı. Vatanına ve milletine ihanet etmediği sürece biz her yerde askerimizin arkasındayız. 15 Temmuz gecesi ve sonrasındaki kararlı ve dim dik duruşundan dolayı Komutanımız Gökhan Şahin’e teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum. Böyle komutanlarımız olduğu sürece bu millet eğilmez, bu vatan bölünmez İnşallah” dedi.

 

İl Jandarma Komutanı Şahin'den anlamlı hediye

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
İl Jandarma Komutanı Şahin’den anlamlı hediye

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin