İMO YÖNETİMİ VALİ ERDAL ATA’YI ZİYARET ETTİ ..

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İMO YÖNETİMİ VALİ ERDAL ATA’YI ZİYARET ETTİ ..İnşaat Mühendisleri Odası yeni Başkan ve yönetim kurulu üyeleri Gaziantep Valisi Erdal Ata’yı ziyaret etti.

İnşaat sektörü ile ilgili olarak görüş alış verişinin yapıldığı görüşmede inşaat sektörü ile ilgili konu ve sorunlar masaya yatırıldı.

İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Melih Meriç ve yönetim kurulu üyeleri Gaziantep Valisi Erdal Ata’yı ziyaret ederek inşaat sektörünün sorunlarıyla ilgili bilgi verdiler. Gaziantep Valisi Ata, inşaat sektörünün çok önemli olduğunu ifade ederek binaların daha dikkatli yapılmasını istedi. Binaların depreme dayanıklı olması gerektiğini ve yapı denetimlerin hassasiyetle üzerinde durulmasının gerektiğini söyledi.

İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Melih Meriç yeni yönetim olarak farklı bir anlayışla hizmet vereceklerini belirterek “ Oda olarak inşaat sektörünün gelişen teknolojiye ayak uydurması ve depreme dayanıklı binaların yapılması konusunda çalışmalar yapacağız. Üyelerimizin her türlü ihtiyacına cevap verecek projeler geliştireceğiz. Gaziantep inşaat sektöründe kalitesiyle söz sahibi olacaktır” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
İMO YÖNETİMİ VALİ ERDAL ATA’YI ZİYARET ETTİ ..

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin