İmperial yeni koleksiyonu ile göz kamaştırdı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Halı sektörünün öncülerinden İmperial, İstanbul’da bayileri ile buluştu. Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Dikicibaşı, hedeflerinin bayileriyle birlikte halı sektöründeki potansiyellerini daha da artırmak olduğunu söyledi. Merkezi Gaziantep’te bulunan ve halı sektöründeki payını her geçen gün arttıran İmperial Halı, İstanbul’da bayileriyle buluştu. Wyndham Grand Otel’de düzenlenen bayi buluşması yeni ürünlerin görücüye çıkmasıyla büyük bir lansmana dönüştü. Otelde hazırlanan özel showroom alanında yeni ürünlerini bayilerine tanıtan İmperial Halı’da hedef ise halı sektöründeki payını daha da artırmak.

“BİR ÇOK EVDE İMPERİAL VAR”

Kurulduğu günden bugüne başarı çıtasını sürekli yükseklere taşıyan İmperial Halı’nın Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Dikicibaşı, “Hem Meltem Tekstil hem de İmperial Halı olarak amacımız bayilerimizin de içinde bulunduğu büyük ailemizle birlikte daha da büyüyebilmek. Halı sektöründe zaten büyük bir paya sahibiz. Kaliteden ödün vermeden, son teknoloji ile donatılmış tesislerimizde yüzlerce renk ve desenden oluşan, her zevke ve bütçeye uygun halılarımızın üretimini gerçekleştiriyoruz. –Dokusunda Zerafet Var- sloganı ile ürettiğimiz halılarımız bugün ülke genelinde bir çok eve girmiş durumda. Hedefimiz ise kaliteden ödün vermeden, müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutarak daha çok eve girebilmek.

“BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ”

Burada toplanmamızın amacı hem yeni ürünlerimizi bayilerimize ve müşterilerimize tanıtmak, hem de ailemizin en önemli fertlerinden olan bayilerimizle güzel vakit geçirebilmek. Marmara ve İstanbul Bölgesi’nde markamızı temsil eden bayilerimize bugüne kadar gösterdikleri çaba nedeniyle çok şey borçluyuz. Bugünden sonra da yine büyük bir aile olarak çalışıp, hem markamızı büyüteceğiz, hem de ülkemize katma değer sağlamış olacağız” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
İmperial yeni koleksiyonu ile göz kamaştırdı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin