İNCE, “BAŞBAKAN SUÇÜSTÜ YAKALANMIŞTIR”

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İNCE, “BAŞBAKAN SUÇÜSTÜ YAKALANMIŞTIR”CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, aday tanıtım toplantısı için geldiği Gaziantep havalimanında yaptığı açıklamada “Erken seçim galiba kapıda. Başbakan suçüstü yakalanmıştır” diyerek çarpıcı açıklamalarda bulundu.

CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) aday toplantısına katılmak üzere CHP Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran ve Emine Ülker Tarhan ile birlikte Gaziantep’e geldi. Havalimanında kalabalık partili grubu tarafından davul ve zurnalarla karşılanan CHP heyetinden Grup Başkanvekili Muharrem İnce, Başbakan Erdoğan’ın yeni kabineyle ilgili “Düşük profilli bir kabine. Erken seçim galiba kapıda” diyerek Başbakanın suçüstü yakalandığını ifade etti.

İNCE, “BAŞBAKAN SUÇÜSTÜ YAKALANMIŞTIR”İnce, Erdoğan Bayraktar’ın, ’17 Aralık’ operasyonun ardından Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve milletvekilliğinden istifa etmesiyle ilgili olarak ise, “Başbakan suçüstü yakalanmıştır. Herkes bir numaranın kim olduğunu çok iyi biliyor. Başbakan; ‘Yok bunda komplo var, dış mihraklar var.’ Sen bunları geç. Bak bakanın; ‘Ben, Başbakan’ın onayıyla yaptım bunları’ dedi, sonra istifa etti. Sen hala ‘Komplo var’ diyorsun. Bir numara sensin. Bakanın istifası yetmez, senin de istifa etmen lazım” diye konuştu.

İnce, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yeni İçişleri Bakanı Efkan Ala’yı AK Parti’nin derin devletinin bir unsuru olarak tanımlamasıyla ilgili soruya ise “Genel başkanımız söylemişse doğru söylemiştir” cevabını verdi. Havalimanında partililer tarafından yoğun ilgi ile karşılanan CHP grubu kilometrelerce uzunluğunda ki konvoy eşliğinde gövde gösterisi yaptı.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
İNCE, “BAŞBAKAN SUÇÜSTÜ YAKALANMIŞTIR”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin