İnovatif bireyler bu atölyelerde yetişecek

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziantep’te yer alan tüm kurumlardaki öğrencilere ve öğretmenlere inovasyon kültürünü benimsetmek ve inovatif bireyler yetiştirmek için gerekli çalışmaların yapılmasına olanak sağlayacak iş birliği protokolü imzalandı.

Covid-19 Pandemisi tedbirleri kapsamında video konferans yöntemi ile gerçekleştirilen imza töreninde konuşan Vali Davut Gül, bu çalışmanın Gaziantep’in akıllı şehirler yolculuğunda hem öğrenciler hem de öğretmenler için çok önemli bir kazanım olacağını aktardı.

Kurumsal işbirliğinin bir kez daha pekiştiği önemli bir işe imza atıldığını dile getiren Gül, “Sayın Cumhurbaşkanımızın en son talimatı olan, Hazine ve Maliye Bakanımızın açıkladığı 1 milyon yazılımcının da bir anlamda Gaziantep özelinde ilk adımı atılmış, altyapısı oluşturulmuş oluyor. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Konuşmalar sonrasında Vali Davut Gül’ün onayı ile, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve İl Milli Eğitim Müdürü Yasin Tepe arasında imzalar atıldı.

İnovatif bireyler bu atölyelerde yetişecek

Protokol kapsamında Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde görevlendirilecek eğitmenlere, İnovasyon, Yapay Zekâ, Blockchain, Endüstri 4.0 alanlarında eğitim ve konferanslar ile inovasyona ilişkin atölye çalışmaları düzenlenerek inovatif bireylerin yetiştirilmesi hedefleniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
İnovatif bireyler bu atölyelerde yetişecek

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin