İnşaatlarda İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimleri

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğrencileri, inşaatlarda çalışan personelleri bilinçlendirmek ve olası kazaların önüne geçmek içiniş sağlığı ve güvenliği eğitimleri düzenledi.
Şehrin pek çok noktasında inşaatları dolaşarak Eğitimler düzenleyen HKÜ İnşaat Mühendisliği öğrencileri,şantiye alanlarındaki risk faktörlerini inceledi. Çeşitli değerlendirmeler yapan öğrenciler,birçok risk faktörüne karşı önlem alınmasını sağlayarak, inşaatların kontrol edilmesine katkı sağladı.
Öğrencilerinşaat sahasındaki personelegerekli bilinçlendirmeyi yapmak amacı ile beraberinde götürdükleri uyarı levhaları ve bilinçlendirme kağıtlarıyla, yapılması gerekenleri sunum halindeanlattı. Bunun yanı sıra inşaat personeline baret, yelek gibi koruyucu ekipmanlar dağıtıldı ve bu materyallerin kullanımının zorunlu olduğu, kullanılmaması durumunda kişilerin karşılaşabileceği tehlikelisonuçlar tüm detayları ile anlatıldı.
HKÜ İnşaat Mühendisliği Öğrencilerinden Osman Budak: “Projede görev alan tüm arkadaşlarımızla birlikte şantiyelere gidip, işsağlığıve güvenliğiyle ilgili çalışanları bilgilendirmeye ve daha duyarlı olmaları konusunda yardımcı olmaya çalıştık. Ayrıca inşaatlardaçalışan personele elimizde bulunanişçisağlığı ve güvenliği bildirgelerini paylaşarak, bu konudaki hassasiyetlerini artırmayı hedefledik” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
İnşaatlarda İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimleri

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin