İPEKYOLU PERDER AÇILDI

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İPEKYOLU PERDER AÇILDIİpekyolu Perakendeciler Derneği (PERDER)  Güneydoğu Anadolu Şubesi hizmet binası düzenlenen törenle hizmete girdi.

Açılışa Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan, Türkiye Perakendeciler Federasyon Başkanı Selamet Aygün, PERDER Güneydoğu Anadolu Şubesi Kurucu Başkanı Vedat Cergibozan, diğer şube temsilcileri ile çok sayıda perakendeci ve davetli katıldı.

Açılışta konuşma yapan Türkiye Perakendeciler Federasyon Başkanı Selamet Aygün; Türkiye Perakendeciler Federasyonunun 13.şubesinin Güneydoğu Anadolu Bölgesi adına Gaziantep’te açılmasından çok mutlu olduğunu belirterek, Gaziantep’in uluslarararası firmalara karşı yapmış olduğu başarılı çalışmaları memnuniyetle izlediklerini söyledi. Aygün; “ Gaziantep’in gerçekleştirmiş olduğu bu organizasyondan dolayı gerek bürokratlarına gerek perakendeci dostlarıma ve gerekse Gaziantep halkına katkılarından dolayı teşekkür ediyorum, PERDER Güneydoğu Anadolu Şubesinin hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

İPEKYOLU PERDER AÇILDI

İPEKYOLU PERDER AÇILDIŞahinbey Kaymakamı Uğur Turan Polis haftasının kutlandığı bu güzel günlerde açılışı yapılan PERDER Güneydoğu Anadolu Şubesinin hayırlara vesile olmasını dileyerek sözlerine şöyle devam etti: “ Derneğin Kurucu Başkanı Vedat Cergibozan beyefendiyi yakınen tanıyorum, kendisi değerlere değer katan önemli bir insandır. Nazik davetinize katılmakla kıymetli Türkiye Perakendeciler Federasyonu Başkanımızı tanıma fırsatı bulmuş oldum. Allah birliğimizi beraberliğimizi bozmasın, Gaziantepimiz gittikçe gelişiyor, büyüyor, büyük Türkiye sevdamız doğrultusunda güzel çalışmalar yapılıyor. Bu güzel çalışmaları yapan siz değerli perakendecilerimizi kutluyorum. Bereketiniz ve nurunuz bol olsun. Benim Türkiyem dünyaya model bir ülke, Gaziantep’te Türkiye’ye model bir ülkedir. Biz kaymakamlar sizlerin hizmetkarıyız, sizleri çok seviyoruz ve davetinize icabet etmekten de çok mutlu oluyoruz, sizin gibi üreten tatlı dilli insanları kutluyorum” dedi.

Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, uygar toplumlarda birliğin temelinin dernekler olduğunu atalarımızın bir elin nesi var iki elin sesi var dediği gibi olduğunu bu derneğin oluşmasında fikir babası olanlar dahil olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Davetliler dernek binasında ikramlar eşliğinde yetkililerle görüş alışverişi yaparken, dernek başkanı Vedat Cergibozan katılımcılara İPEKYOLU PERDER  hakkında bilgi verdi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
İPEKYOLU PERDER AÇILDI

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin